martin3200 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 mate niekto s niecim takym skusenosti buchato hlavne v zakrutach Citovat
Gibon83 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 pokial na nerovnostiach mne buchal plastovy podblatnik, resp. kryt tlmicu. Urobil som nejake opatrenia a uz nebucha. este musim dokupit tie plastove \"cudliky\", lebo zopar mi ich chyba. No a ked uz som ich mal dolu natrel som ich s renovaxom od tatrachemy prípravok na ošetrovanie gumových a plastových častí a su ako nove. Osobne mi prisiel kvalitnejsi ako Renoplast od druchemy. Citovat
martin3200 Odesláno 7. srpen 2011 Autor Odesláno 7. srpen 2011 skusim sa pozriet na to ulozenie ale ze by sa samo od seba povolilo no uvidime tak zatial dik za rady potom dam vediet Citovat
georgegg Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 to se nejspíš nepovolilo ale je vymlácený a to poznáš jen po demontáži tlumiče Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.