.mycTD Odesláno 2. březen 2007 Odesláno 2. březen 2007 Původně zaslal: Mr.Bomba nejde mi o predek jde mi o zadek predni ulozeni zadni napravy Citovat
kmil Odesláno 3. březen 2007 Odesláno 3. březen 2007 Nepsali jste tam typ P 206,jde to i u toho tak jednoduše pootočit na tom tisícihranu?V jednom servise jsem se ptal a bylo plno řečí,že je to dosti složité a není to nachvilku práce. Citovat
Mr.Bomba Odesláno 3. březen 2007 Odesláno 3. březen 2007 Původně zaslal: kmil Nepsali jste tam typ P 206,jde to i u toho tak jednoduše pootočit na tom tisícihranu?V jednom servise jsem se ptal a bylo plno řečí,že je to dosti složité a není to nachvilku práce. tak to je rozhodne pravda... Citovat
Libor3 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Tak som spravil to co som pisal s tymi silentblokmi.. na jednu stranu som pouzil 2ks motorovych silentblokov na S120, zadok sa dvihol o predpokladanych cca 4cm. Som zvedavy ako sa to bude spravat casom na ceste, skusobna jazda zatial OK ako sa ti to sprava na ceste a pri zatažení? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.