Voraz Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Ahoj na kolik přibližně vyjde repase zadní nápravy a co to vše zahrnuje? Citovat
MilanF1 Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Podívej se třeba sem, na jiné firmy použij google: http://www.napravy.cz/ Citovat
jadek Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Zdravím, mam trochu jiny dotaz, ale hodí se to sem. Nechal sem si vyměnit zadní nápravu za tu co jsem tam měl, byla nefunkční, zrezlá, no prostě na vyhození, ale u tehle co tam mám, je jedno kolo do \"A\" . Čím je to ? Co je potřeba vyměnit ? Celé se mi to na repas dávat nechce, když je relativně vpořádku. Díky Citovat
Peta-k Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 v poradku naprava nejni....kdyz je kolo do A tak je ta naprava zrala na repas cela napravy...a tu co jsi tam mel ze byla zrezla tak cemu to vadi?na stari vozu je to celkem bezny....a jak jako byla nafunkcni? Citovat
Benžík Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Mel jsi nechat zrepasovat tu, co jsi mel. Stejne by ti dali jinou a tu tvoji by dostal zase nekdo jinej. A po zrepasovani je ta trubka odrezovana a natrena. Citovat
jadek Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 No posral sem to no, dali mi nějakou shitku, budu muset udelat repas casem...... Citovat
MyP106 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 mám celou zadní nápravu ve sklepě když budeš mít zájem můžu ti jí nechat zkontrolovat popřípadě zrepasovat a na ceně bysme se pak dohodli. tady v Mostě to dělají cca 4000kč. Citovat
Peta-k Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 no ono casem to muzes nechat zrepasovat ale ma to hacek....az se to kolo zhorsi tak ze ti bude drhnout o podbeh kola tak s tim nebudes moct ani jed....a budes muset ihned repasovat....ja jsem mel taky kolo do A a kdyz jsem prezouval na zimni ty mam sirsi tak mi to drhlo o podbeh a nemohl jsem s tim uz ani jed.... Citovat
jadek Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 No já tam mám podložky takže to zatím nehrozí :-) Citovat
jadek Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Jeste jeden dotaz, vzadu mam 25mm podlozky, myslite ze to bude vadit panum na technické kontrole ?? Citovat
MyP106 Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 když necháš napůl vyčuhovat s popelníku 200 tak projde snad vše. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.