Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, chcem sa spytat na nazor kombinacie 307 s motorom 1,4 16V 88k. Ci to staci na tento model, pri osadenstve cca 3 ludi. Nemusi to byt raketa,ale nech sa to nevlecie. Diky za nazory pežo?aci

:papa

Odesláno

cau. jen kratce. jel jsem s nim cca 100 km. modre petidvirko. rozjezd je slabsi, stredni otacky v pohode, pri vytaceni roste vyukon i sotreba, na predjeti je potreba davat bacha, nema to zatah a cast vykonove krivky je hlucha, takze podradit a nechat si na predjeti vetsi vzdalenost, aby jsi chytil rychlost. podle me je to dostacujici. vse ale zalezi na cene a na narocnosti ridice. ja bych to domu nechtel, ale dokazu si predstavit milion spokojenych lidi prave s timto autem. proc ne. v cr je povinne ruceni stejne jako u 1,6 110 ps 16v. sel bych radeji do ni, ale jak jsem psal, na normalni jezdeni v pohode. musis pocitat s castecnym vykonovym rekneme deficitem.

Odesláno

teraz som pozeral cehunsky cennik, ako hovorite vy a rozdiel \"len\" 25 000 cehunsky korun, u auta za takmer puol miliona mi to pirjde jako setreni na nespravnem miste.... opet rikam, jen nazor. zalezi na konkretni nabidce.

Odesláno

ja jsem s touhle kombinaci nejel, ale sel bych urcite do toho co rika Michal - 110koniku v 1.6HDi, ja to mam v dvoulitru a jsem spokojeny - kdyz teda nepocitam spotrebu a to, ze je linejsi od tech120-130 nahoru.

Odesláno

Objem nicim nenahradis. Mel jsem 1.4i 75k, pravda v 306, ale poměrově bych řekl, že to bude odpovídat te 307dmě. Ta výkonová rezerva tam prostě chyběla. Jestli je rozdíl 25kkč oproti te 1.6tce, stálo by za to zauvažovat (pokud to bude na líz bo splátky), kolik by bylo navýšení. Já osobně bych bral větší kubaturu. :papa

Odesláno

Dakujem vam vsetkym za nazory. Rozdiel cenovy u 1,4 + 1,6 benzinovych je len tych 35tis konvertidebilnych korun.Ozaj je to minimum na polmilionove auto.Bral som do uvahy i spotrebu a ta je u 1,6 cca o 0,7 l vyssia. Este teda jedna otazocka: Podla Vas, porovnenie 307 a Hondy Civic 1,6 benzin.

Diky

Odesláno

Jel jsem v obojim a denne jezdim s 307, to jen tak na okraj. Motor Hondy byl pro me velikym zklamanim. Je jedno jak se to jmenuje, jestli vvti, nebo co, honda se musi mus musi tocit, aby jela, peugeot ma podle me lepsi krivku kroutaku, vice plochou. max. kroutak ma 307 polozeny o 300 otacek nize (3900 vs 4300 ot/min). Jinak ja dam hodne na pocit z auta a na design a v tom u me civic na plne care proohral. 307 se mi nelibil, byl ana me moc nemecka a malo utulna oproti 306, ale dnes to plne chapu a vim, ze vse je proakticky rozmisteno a i se ten interier dobre udrzuje. na civic s radickou uprostred by jsem si asi jen tezko zvykal. je to vec zvyku, ale v tomhle jsem ja konzerva. argumenty v podobe vetsi prostornosti v oblasti nohou u civicu v pripade porovnani s 307 neberu. co me u 307 skutecne bavi je vyska posazu. Ta nejak mam v tom preplnene meste dojem, ze mam lepsi rozhled ped sebou na silnici. V pripade srazky je take vyssi poloha ridice nad silnici vyhodou. Papirove je lepsi kufr u hondy, nez u peugeotu. To jsem neresil a 30 l objemu asi v praxi nepoznam.

Urcite ale stoji za uvahu konkretni podminky nabizeneho auta, kvalitni servis nekde pobliz a osobni dojem ze svezeni a lidi pri prodeji. urcite se podivej i na dilnu, treba jim to bude pripadat divne, ale at vis, do ceho jdes. Asi by jsem radsi sel do fokuse, nebo c4, nez do napr. astry, nebo stila.

Hodne zdaru s (jakymkoli) novym autem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...