Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás všechny :D.

Tak po dlouhém bádání a zkoušení čepů a tyček jsem došel k závěru, mi odešlo řízení na 307 SW 2.0 HDi, 2003. Sehnal jsem nové a teď se chci pustit dovýměny.

Nemáte nědo radu nějakého postupu. Dílenskou příručku jsem nesehnal a manuál je k ničemu. Je mi jasné že bude muset dolu nápravnice, abych dpstal řízení ven. Co mám strach je že na tyči řízení jsou kroužky na ESP a airbegy a na toto se musí nějak opatrně a dobře nastavit řízení vůči volantu. Máte někdo zkušenosti díky za každou radu.

Odesláno

TAK HOŠI hotovo výměna řízení na 307 sw 2.0 HDi jde jako po másle. Takže to bouchání od řízení pryč stím jednoduše vyměnit. Nejsem žádnej supermechanik ale sehnel sem místo na yviži a pustil jsem se do toho.

Schodit kola dále pak čepy od řízení, povolit v kabině u volantu řízení, nastavit volant a zamknout, povolit nápravu, povolit hadičky a šrouby co drží řízení a vyndat. Změřil jsem starej řeben o kolik je vytocenej ven a nastavil novej. Vrátit zpět přišroubovat vše dolýt olej a hotovo. Práce na 5 hodinek + pohlo to s geometrií ta mě ještě čeka.

Tak třeba Vám to někomu pomuže

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...