Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nedalo mi to a vymenil som ju. Stierace funguju, pristrojovka prepisana ale len o 12tisic tak to mi nevadi. Ale nenastartoval som.

Takze predpokladam ze to je koli imobilizeru.

Tak som volal tomu mechanikovi ci mi ich prehodi a vravel ze ju treba rozobrat a konfigurovat ale to nieje problem. Len ma zaskocil s tym aku malo to auto vybavu. Lebo ak ja mam klimatizaciu a to auto z ktoreho je ta \"nova\" ju nemalo tak mi s tou novou klima vraj nikdy nepojde.

[upravil dne 2.4.2012 11:15 od JuloI]

Odesláno

Cenu si uz nepamatam ale ,aj tak som nekupoval vsetko.Kurenie s ovladacmi som mal zadarmo aj klimove trubky.Kupoval som saharu-stara nepasuje,klimovy chladic a kompresor s drziakom.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Este mam otazku od veci.

Napojil som novu BSI - prepisala mi pocet km na pristrojovke. ( navysilo pocet )

Dal som povodnu BSI a stale mi zostal ten navyseny pocet na pristrojovke.

Moja otazka je: V povodnej BSI je uchovany povodny pocet km a da sa ten udaj z nej vytiahnut a prepisat pristrojovka?

• O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ako je to so zapojenim stieracov? Podla schemy idu kable od motorceku do BSI jednotky ale poistku ma na BM34 Kde je potom rele?

r.v.2005

[upravil dne 2.1.2013 16:03 od JuloI]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...