JuloI Odesláno 2. duben 2012 Autor Odesláno 2. duben 2012 Nedalo mi to a vymenil som ju. Stierace funguju, pristrojovka prepisana ale len o 12tisic tak to mi nevadi. Ale nenastartoval som. Takze predpokladam ze to je koli imobilizeru. Tak som volal tomu mechanikovi ci mi ich prehodi a vravel ze ju treba rozobrat a konfigurovat ale to nieje problem. Len ma zaskocil s tym aku malo to auto vybavu. Lebo ak ja mam klimatizaciu a to auto z ktoreho je ta \"nova\" ju nemalo tak mi s tou novou klima vraj nikdy nepojde. [upravil dne 2.4.2012 11:15 od JuloI] Citovat
pito.za Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 podla mna sa len v BSI nastavi bud manual alebo digi klima v tom by som problem nevidel,keby si si bol odpojil budiky nemusel si mat prepisane km Citovat
pito.za Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 teraz ma napadlo otcovi som dorabal manualnu klimu , bsi som nemenil a vsetko funguje. Citovat
jogi24 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Akoze si \"dorabal klimu\" Nemal vobec? Kolko to stalo? Citovat
pito.za Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Cenu si uz nepamatam ale ,aj tak som nekupoval vsetko.Kurenie s ovladacmi som mal zadarmo aj klimove trubky.Kupoval som saharu-stara nepasuje,klimovy chladic a kompresor s drziakom. Citovat
JuloI Odesláno 10. září 2012 Autor Odesláno 10. září 2012 Este mam otazku od veci. Napojil som novu BSI - prepisala mi pocet km na pristrojovke. ( navysilo pocet ) Dal som povodnu BSI a stale mi zostal ten navyseny pocet na pristrojovke. Moja otazka je: V povodnej BSI je uchovany povodny pocet km a da sa ten udaj z nej vytiahnut a prepisat pristrojovka? Citovat
pito.za Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Vzdy sa prepisu km nizsie vyssimi a je jedno ci v bsi alebo v budikoch.Ak si tam dal naspat tvoju tak už to zapisalo aj do nej. Citovat
JuloI Odesláno 12. listopad 2012 Autor Odesláno 12. listopad 2012 Ked to chcem uviest spat na spravnu mieru, to sa robi cez diagnostiku? (Lexia3) Citovat
pito.za Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Cez dia to nejde treba prepisat obsah pamäti v budikoch a bsi. Citovat
JuloI Odesláno 12. listopad 2012 Autor Odesláno 12. listopad 2012 nevies ako sa to robi? to treba vybrat pamatove obvody a nejakym programatorom ich prepisat? Citovat
JuloI Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 Ako je to so zapojenim stieracov? Podla schemy idu kable od motorceku do BSI jednotky ale poistku ma na BM34 Kde je potom rele? r.v.2005 [upravil dne 2.1.2013 16:03 od JuloI] Citovat
JuloI Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 Ale to bude asi schema pre starsi model... neviete niekto kde sa da najist schema na novy model? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.