Michal.B Odesláno 1. srpen 2011 Autor Odesláno 1. srpen 2011 Tady je takovej delši povidani a moc ji tam teda nevychvaluji ale asi stejně do ni pujdu http://www.uloz.to/9396082/autoojetiny-peugeot-407-pdf Citovat
Bacil83 Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Mne to robilo tiez pri toceni volantu do lava vrzganie potom mi moj mechanik vymenil tlakovu hadicu od serva po lave koleso myslim ze je o nieco dlhsie a bolo po probleme. Citovat
merlin99 Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 a ked nepomaha co pisali hore, ako aj tlakova hadica tak potom uz len servo väcsinou- celkom slusna palka... Citovat
rodito Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Tu hadici mě taky měnili a cukání je pryč. Citovat
Michal.B Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 Je to takove zavybrovani že i při zatačeni za jizdy to jde poznat ? Citovat
Bacil83 Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Nie za jazdy som si to nevsimol len ked som stal alebo ked som sa pohynal a tocil volantom do lava Citovat
Judes Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Michal.B ten olej si už pozeral? Koľko ho tam máš a či nepení keď pozrieš do toho hrdla po jazde. [upravil dne 2/8/11 od Judes] Citovat
Michal.B Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Michal.B ten olej si už pozeral? Koľko ho tam máš a či nepení keď pozrieš do toho hrdla po jazde. [upravil dne 2/8/11 od Judes] Oleje je tam dost,ale byl takovej kalnej a pak tam v bazaru ještě dolivali ,tak zkusim vypustit a dat tam novej Citovat
Judes Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Keď je v ňom olej spenený tak vyzerá tak kalne niečo ako mliečna káva a keď pozrieš na mierke tak tam je v ňom vidieť také miniatúrne bublinky. Tu je ešte jedno rozsiahle vlákno zoberajúc sa touto problematikou a je tam aj ako to servo odvzdušníš. [upravil dne 3/8/11 od Judes] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.