lampa Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 zatim jen sonduji kolik by stala 406 2.0 16V benzine nebo 2.0(2.1) TD rok vyroby 2001+ najeto cca 80tkm v plne palbe (krome kuze a drevene palubky - staci mi elektrika, ostrikovace, senzory, abs, ...) a nejlepe CS vozidlo (koupene u nas) zadny tunning nic, spise byx byl pro ten benzin? pocitam kolem 250k byx se mohl vzlezt za ten rok 2001 nebo jsou moje predstavy troxu (nebo vice) zkreslene ? [Editován dne 3/3/05 lampa] Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 podívej se do annonce tam jsem viděl levnější Citovat
lampa Odesláno 4. březen 2005 Autor Odesláno 4. březen 2005 no anonci nebere zrovna jako zdroj \"dobrych\" aut resp. cehokoliv (ale zalezi na co clovek narazi) Citovat
Fx Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 Lampa: Takovych aut koupenych v CZ jako novych neni zas tak moc... BTW jsem ted v Dobrejovicich a budu tu i pristi tyden:papa, akorat o vikendu tu nejspis nebudu:papa Citovat
lampa Odesláno 4. březen 2005 Autor Odesláno 4. březen 2005 ja nexci jako nove (ja byx radeji nove) ale jak jsem psal, sonduji cenu, abyx byl kdyztak pripraven Citovat
Fx Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 Psal jsi, ze chces neco koupeneho v CZ, ne dovoz, jestli jsem to spravne pochopil. Proto se ozyvam. Zkus se optat na www.bohemiacar.cz, kebrdle odtamtud ma 806 2,0 HDi a ja si tam nechaval delat motor na svy 406. Maji solidni jednani a dovazeji auta, vetsinou to jsou pekny kousky, aspon co jsem mel moznost zahlidnout zvenku. Rocnik 2001 se pohybuje od cca 200 tisic do 380 tisic podle stavu, najetych km (rozumej pokolikate na tom tachometru jsou :-) ), vybavy, motorizace a karosarske verze... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.