Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nejak mi prestal fungovat %subj%. je problem v pojistce ? zbytek palubky funguje bez problemu. Na tyhle dva je zvlastni pojistka ? Nejsem u auta - zena volala ze ji to nejak neukazuje (a prece ji nebudu vysvetlovat kde a jak se na to podivat)

Odesláno
Napsán autorem lampa

nejak mi prestal fungovat %subj%. je problem v pojistce ? zbytek palubky funguje bez problemu. Na tyhle dva je zvlastni pojistka ? Nejsem u auta - zena volala ze ji to nejak neukazuje (a prece ji nebudu vysvetlovat kde a jak se na to podivat)

Na budiky zadny pojistky nejsou, jen na podsvetleni a ty jsou spolecny pro cele interierove osvetleni.

Takze problem bude bud v kontaktu ( nevim jestli i u 306 jsou elektronicky budiky jako u 406, nebo treba rychlomer ma mechanicky nahon)

Ale podle toho ze nejdou palivomer a rychlomer tak bych to videl na spatnej kontakt na konektoru zezadu budiku, popr. kontakt na plosne desce uvnitr budiku mezi ni a civkami tehle dvou ukazatelu, popr. spatnou celou desku elektroniky v budicich

Odesláno

vyreseno, ale nejak divne.

otevrel jsem pojstky a vytahl jsem vsexny 5A, zastrkal z5 a pak je tam jeste jedna uprostred (jakova divna, plisek ji kouka nahore), to jsem zamack a simsala bim budiky uz budikuji (nic jineho jsem stim nedelal), tk nevim jestli je nekde neco spatneho (kontakt) uvidim, jestli se to bude opakovat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...