lampa Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 nejak mi prestal fungovat %subj%. je problem v pojistce ? zbytek palubky funguje bez problemu. Na tyhle dva je zvlastni pojistka ? Nejsem u auta - zena volala ze ji to nejak neukazuje (a prece ji nebudu vysvetlovat kde a jak se na to podivat) Citovat
Dundee Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Já bych nejdřív zkusil pojistky (ta bude max. na palivoměr) a jinak bych zkusil připojení náhonu a kontakty na zadní straně budíků. Citovat
Ferry Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Napsán autorem lampa nejak mi prestal fungovat %subj%. je problem v pojistce ? zbytek palubky funguje bez problemu. Na tyhle dva je zvlastni pojistka ? Nejsem u auta - zena volala ze ji to nejak neukazuje (a prece ji nebudu vysvetlovat kde a jak se na to podivat) Na budiky zadny pojistky nejsou, jen na podsvetleni a ty jsou spolecny pro cele interierove osvetleni. Takze problem bude bud v kontaktu ( nevim jestli i u 306 jsou elektronicky budiky jako u 406, nebo treba rychlomer ma mechanicky nahon) Ale podle toho ze nejdou palivomer a rychlomer tak bych to videl na spatnej kontakt na konektoru zezadu budiku, popr. kontakt na plosne desce uvnitr budiku mezi ni a civkami tehle dvou ukazatelu, popr. spatnou celou desku elektroniky v budicich Citovat
lampa Odesláno 4. březen 2005 Autor Odesláno 4. březen 2005 vyreseno, ale nejak divne. otevrel jsem pojstky a vytahl jsem vsexny 5A, zastrkal z5 a pak je tam jeste jedna uprostred (jakova divna, plisek ji kouka nahore), to jsem zamack a simsala bim budiky uz budikuji (nic jineho jsem stim nedelal), tk nevim jestli je nekde neco spatneho (kontakt) uvidim, jestli se to bude opakovat Citovat
gvg Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 Nebyl to spíš nž pojistka bočník? To by mi na ty měřáky sedělo víc... Citovat
lampa Odesláno 4. březen 2005 Autor Odesláno 4. březen 2005 nevim, co to bylo bylo to zeleno-sede s plexem nahore a bylo to uprostred te baterie pojistek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.