Vito406 Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Čau chlapi, tak už nějaký ten týden jezdím s mojí 406kou. Je to 2.1TD modré barvy, v plné výbavě -> kůže, klima, cd changer, dešťový senzor, mlhovky a podobné blbůstky jen zatmavovací zrdcátko mi někdo ukradl než ho prodal ) Co se týče stavu -> po koupi jsem ho svěřil doktorovi jsou dělané rozvody, měněný olej, olejový filtr, naftový filtr, dělaly se brzdy, měnil se simerink na klikovce, měnila se spojka která byla klasicky v hrozném stavu ale na co jsem asi nejpyšnější nechal jsem přetěsnit a celkově zkontrolovat čerpadlo (lukas :/) a to je teď v perfektním stavu Z technické stránky jsem tedy spokojen, bohužel na karoserii nějaké ty šrámy jsou. Například někdo asi v zimě urval pravou zadní kliku vyměnila se za černou takže jsou 3 v barvě a jedna černá, to by ale ani tak nevadilo jako spíš to že u kliky mi začíná pupínkovat barva a to celkem fest. Vzadu na nárazníku je odřená barva, na předním nárazníku chybí pravá záslepka ostřikovače a po dveřích jsou různé ťukance (parkování u obchoďáku moc blízko vchodu - není moje práce, taky již bylo ) Co se týče úprav nehodlám z toho dělat nějakou monster káru slouží mi hlavně na práci najedu dost kilometrů tak by toho byla škoda Tímto bych se zároveň chtěl zeptat jestli by se u někoho nenašly pravé zadní dveře v modré barvě navíc, záslepka pravého ostřikovače světel z předního nárazníku a popřípadě zadní nárazník ale na ten nějak nespěchám A kdyby někdo doma schovával poklice origo od Peugeotu taky bych se nezlobil Příkládám nějaké foto Když jsem si ho přivezl Na chatě Plně naložen V práci -> ne to vzadu nevozím :D Citovat
Guest Džůny Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Vypadá moc hezky, fotky vnitřku budou? Jaký je to r.v.? Mně se v garáži válí 15\" poklice, ale jsou jen tři. Citovat
Vito406 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 Rok výroby 1996 Foto interiéru přikládám, díky za pochvalu Ona by se ta jedna možná dala sehnat ale s mým štěstím zrovna žádný nebudou PS: potah volantu už není fotky jsou ihned po dovozu domů [upravil dne 26/7/11 od Vito406] Citovat
paul jane Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 moc pekne jen tomu chyby nejake pekne hliniky Citovat
Guest Džůny Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Já tu čtvrtou taky marně sháním. http://dzuny.xf.cz/pezot/poklice.jpg Nějaké hezké ALU nejsou v plánu? A dobře, že je potah volantu pryč - tyhle vypadají příšerně. Citovat
Vito406 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 díky za kladné ohlasy, jinak nějaký liťáčky by se mi líbily ale jako student není moc peněz :/ Citovat
Peugeot_22 Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 další 2.1TD na klubu:) moc pěkná Citovat
v3nty Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 ešte fajne biele elektrony a fešák mimoto vitaj Citovat
godzila.01 Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Vito406 : Ten zadek máš takhle sedlej schválně? Nebo to bylo naložený ? P.S. Ta fotka u tý kupy hnoje je luxusní ... :D Citovat
Vito406 Odesláno 29. červenec 2011 Autor Odesláno 29. červenec 2011 díky za uvítání godzila: byl plnej kufr, jinak ta kupa není hnůj ale nějaký dřevěný odštěpky či co Citovat
Vito406 Odesláno 5. září 2011 Autor Odesláno 5. září 2011 ... [upravil dne 3/12/11 16:12 od Vito406] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 6. září 2011 Odesláno 6. září 2011 JOjo kopa hnoje je super: D jinak hezké Citovat
Paps Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 Pomalu 4 měsíce sem měl na bazoši že prodám náhradní dily na 406 1,9 TD měl sem všechny v barvě co máš ty je to měsíc co sem to vyházel do šrotu protože nikdo to nechtěl Citovat
Print Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 Nasel jsem ji ze je na prodej http://auto.bazos.cz/inzerat/13452386/Peugeot-406-21TD-plna-palba.php muzu vedet proc ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.