Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau chlapi, tak už nějaký ten týden jezdím s mojí 406kou.

Je to 2.1TD modré barvy, v plné výbavě -> kůže, klima, cd changer, dešťový senzor, mlhovky a podobné blbůstky jen zatmavovací zrdcátko mi někdo ukradl než ho prodal :))

Co se týče stavu -> po koupi jsem ho svěřil doktorovi jsou dělané rozvody, měněný olej, olejový filtr, naftový filtr, dělaly se brzdy, měnil se simerink na klikovce, měnila se spojka která byla klasicky v hrozném stavu ale na co jsem asi nejpyšnější nechal jsem přetěsnit a celkově zkontrolovat čerpadlo (lukas :/) a to je teď v perfektním stavu :)

Z technické stránky jsem tedy spokojen, bohužel na karoserii nějaké ty šrámy jsou. Například někdo asi v zimě urval pravou zadní kliku vyměnila se za černou takže jsou 3 v barvě a jedna černá, to by ale ani tak nevadilo jako spíš to že u kliky mi začíná pupínkovat barva a to celkem fest. Vzadu na nárazníku je odřená barva, na předním nárazníku chybí pravá záslepka ostřikovače a po dveřích jsou různé ťukance (parkování u obchoďáku moc blízko vchodu - není moje práce, taky již bylo :D)

Co se týče úprav nehodlám z toho dělat nějakou monster káru slouží mi hlavně na práci najedu dost kilometrů tak by toho byla škoda :)

Tímto bych se zároveň chtěl zeptat jestli by se u někoho nenašly pravé zadní dveře v modré barvě navíc, záslepka pravého ostřikovače světel z předního nárazníku a popřípadě zadní nárazník ale na ten nějak nespěchám :)

A kdyby někdo doma schovával poklice origo od Peugeotu taky bych se nezlobil :)

Příkládám nějaké foto :)

dsc2573y.jpg

Když jsem si ho přivezl

imag0043bq.jpg

Na chatě

imag0085n.jpg

Plně naložen

imag0088f.jpg

V práci -> ne to vzadu nevozím :D:D

Odesláno

Vypadá moc hezky, fotky vnitřku budou? Jaký je to r.v.?

Mně se v garáži válí 15\" poklice, ale jsou jen tři. :D

Odesláno

Rok výroby 1996

Foto interiéru přikládám, díky za pochvalu :)

Ona by se ta jedna možná dala sehnat ale s mým štěstím zrovna žádný nebudou :D

PS: potah volantu už není fotky jsou ihned po dovozu domů :)

dsc2552y.jpg

dsc2553l.jpg

dsc2557p.jpg

[upravil dne 26/7/11 od Vito406]

• O 1 měsíc později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Pomalu 4 měsíce sem měl na bazoši že prodám náhradní dily na 406 1,9 TD měl sem všechny v barvě co máš ty je to měsíc co sem to vyházel do šrotu protože nikdo to nechtěl :D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...