Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Krátký dotaz.Chci se jen ujistit, ať nevyměním špatný kloub.Někde jsem vyčetl, že když klepe poloosa do pravé zatáčky, je to pravý kloub a naopak.Je to pravda?(pravý a levý kloub by měli být stejné,můžu to když tak předělat?):myslimDíky za rady

Odesláno

Dej neutral bez motoru a vlez pod auto.Rukou chyt za tu hřídel poloosy v prostřed a zkus s ní cukat dopředu a dozadu(směr jízdy a směr vzad).možná se vůle ukáže.možná i na obou poloosách:D

Jinak pokud je kloub pod stejným číslem v katalogu jak na levou i pravou,tak by měli být jedno

[upravil dne 25.7.2011 od EXI.60]

Odesláno

V katalogu je to stejné.Ale v Autokelly mají pro můj typ auta několik kloubů - počet vnějších drážek mají všechny 25, ale počet vnitřních mají některé 23 a některé 22.Tak nevím,jestli to budu muset na chatě sundat a vzít sebou do obchodu nebo je to všechno stejné ??

Každopádně jsem zkoušel kvedlat oběma poloosama a ta pravá mi připadala trochu horší, tak to risknu:D

Odesláno

Je to pravidelné klepání při rozjezdu,při plném rejdu.S větší rychlostí se klepání zrychluje.Vždy s rychlostí,na neutrál v pohodě.Popsal bych to jako tupé rány,jdou pouze slyšet.Poslední dobou začal při řazení trochu cukat volant,ale nevím,jestli to má něco společného s poloosou.

Odesláno

Aha,u mna je to skor tak že jedna rana pri vytočených kolesách-pomalá rýchlost+nerovnosti,žiadne pravidelné buchoty,mám podozrenie na spodný čap lebo ževraj už vypadá tak slabšie ale zase to by malo buchotat aj ked sú kolesá rovno+nerovnosti:bacha

Odesláno

Nemáš zapíchlej kamínek v gumě? :D

Já ho měl minule a furt jsem nevěděl, co mi to tam pořád šmatle. Měl jsem větší kola s podložkama a musel jsem zkracovat šrouby, protože se mi šoupaly o buben.takže jako první mě napadl šroub. až když jsem si nevěděl rady, tak jsem objevil kamínek ve vzorku. no pěkně mě to vytočilo :D :D

Odesláno

Kamínek to určitě není:D S výměnou kloubu ještě počkám.Trochu mi to plave v levotočivé zatáčce, když přidám plyn.Vyměnil jsem kuláky - nepomohlo.Jen je to trochu tišší v zatáčkách(ty staré nebyly ještě úplně vymlácené).Objevil jsem ještě,že levé rameno nápravy je v silent-bloku volnější než to pravé,tak to zkusím vyměnit.Pak už mi zbývá jen ten kloub poloosy o kterém mi každý říká,že v zatáčce plavat nemůže:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...