Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Scratch: vyloženě povzbudivý :D

Máš můj obdiv. Hlavně se ve zdraví vrať!

Odesláno

To jsi tam z vrtulema? Ja se z Kabulu pred mesicem vratil domu, takze uz uzivam domova.:papa A at to tam vklidu prezijes, jo leto je tam nic moc, uz jsem si tam taky jedno prozil:roll

Odesláno

jj byl, 2 ÚU 10.chemicka jednotka. a ve 2008 jsem taky byl a to jsem byl pres to leto. tak se drz a jak budete mit nejakou akci u chemiku na bazine,tak je pozdravuj od Hudyho. a drz se chlape,neni to tam žádný med jak si lidi mysli a pak nas nazývaji zoldaky.

[upravil dne 26/7/11 od hudy]

Odesláno

Jasně, ve čtvrtek máme na bažině rozlučkový BBQ se starou rotací, tak je budu pozdravovat.

Na 24kách jsou kluci z Náměště, ale o ten kanon ses moc opírat neměl, maj ty otočný mechanizmy nějaký podělaný:D

Jo, nad komentářema pod článkama z Afg jen kroutim hlavou a radši nepřispívm...

Odesláno

Pokračování fotoseriálu bude snad už brzo. Teď jsme byli od soboty bez netu, tak píšu až dneska. Servisní zázemí nějaký je, ale nářadí si vyzvedávaj sami Afghánci, my je máme jenom učit a kontrolovat;)

Guest Scratch
Odesláno

tak to je good

vracis se na moje narozky, tak mi odtamtud muzes privezt mistni vodku, do sbirky :D

Odesláno
Tady žádnou nemají- islám zakazuje požívání alkoholu a vepřovýho masa;)

ale do českého tábora Alláh nevidí (nebo tak nějak se to praktikuje v Egyptě) :super

Odesláno

jenže Kabul je mezinárodní letiště a je tam spousta národů. A hromada američanů a hlavně kvůli nim je zákaz alkoholu na základně! Dříve tam američani nebyli a bylo to volnější, ale to je minulost. Takže Dundee si tak může otevřít balenou vodu a dát ji na ex. Nebo nealko pivo :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...