slatored Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Zdravím Vás, sorry, vyměnil jsem Hyundai Lantru za Peugeot 207 HDi a zatím tápu, takže se tady teď budu často blbě ptát: Dnes jsem (dle inspirace tady z Fóra) namontoval XCar Link (Adapter 55xcpg011) na přehrávání MP3 z SD a USB a po připojení k rádiu mi to ale nechce fungovat. Jako zdroj se mi ukáže jen Radio a CD přehrávač, jen když je tam CD. Když je vyndám, tak se jako zdroj ukáže jen rádio. Po připojení Ext.HDD sice také ne, ale LED na HDD svítí, takže je to zapojené správně. Tady na Fóru jsem někde něco četl o tom, že se musí rádio nějak \"inicializovat\". To musím kvůli té inicializaci do Peugeotu? Díky předem za odpo. jj Plzeň [upravil dne 22/7/11 16:09 slatored] Citovat
Judes Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Podľa toho čo som tu už poprečítal o XCar Linku tak zapája sa namiesto CD meniča, ten odpojíš a na miesto neho napojíš ten XCar Link a malo by to fungovať aj s ovládaním pod volantom ak ho máš. A vitaj na fóre. Citovat
HonzaZ Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Ahoj, musíš na origo diagnostiku, kde se povolí CD changer a pak byto mělo fungovat. Citovat
slatored Odesláno 22. červenec 2011 Autor Odesláno 22. červenec 2011 Díky Vám oběma, to jsem si oddychl. jj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.