Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi, nenašel by se tady někdo kdo by mi povolil adaptér pro přehrávání mp3 na rádiu rb3? Cd měnič jsem tam neměl takže to nefunguje. :( Za pomoc všem díky.

Odesláno

Sraz se opakuji co dva týdny a střídají se Opava s Ostravou. Příští týden je v Opavě. Si to hlídejte a máte vystaráno a také se načerpe mnoho nových informací ( a tekutiny ):D:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

zdarec chlapci chci jet na dovcu a mam old model s RD3 tudiz bez mp3 uvazuju o adapteru poradte neco za rozumny penis a funkcni ;) je to jen o tom to pripojit a povolit v bsi nebo je tam nejakej zadrhel ?? menic jsem nemel tak jako tak musim na dia ... a jeste jestli by jste mi neposali jak to pak funguje nemam zkusenost ani s menicem ukazuje to na displeji slozky s hudbou nebo tak neco ??:myslim dik za info

Odesláno

hmm tak to je stejna cena jako vsude jinde :D no coz se da delat asi do toho pujdu ale s tim tipem radia si nejsem jistej musim mrknout ale domnivam se ze tam je blaupunkt kouknu az pojedu domu ale mohl by jsi mi popsat jek se to chova kdyz dam na sd kartu slozky s hudbou tak jak poznam co prehravat ??? :myslim

Odesláno

dáš na sd kartu složky CD1 -CD9 a do každé dáš max 99 písniček zapneš cd changer a číslama nebo koleček na páčce pod volantem si nastavíš ktere cd(složku) chceš poslouchat a pak listuješ jak na CD názvy písniček to nezobrazuje jenom číslo písničky v te dané složce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...