dzigi Odesláno 21. červenec 2011 Odesláno 21. červenec 2011 Ahoj lidi, nenašel by se tady někdo kdo by mi povolil adaptér pro přehrávání mp3 na rádiu rb3? Cd měnič jsem tam neměl takže to nefunguje. Za pomoc všem díky. Citovat
dzigi Odesláno 21. červenec 2011 Autor Odesláno 21. červenec 2011 No celkem jo a cestu kolem taky nemám... Citovat
Přema Odesláno 21. červenec 2011 Odesláno 21. červenec 2011 Minulý tyden byl sraz v OV a dia sem měl sebou.....no škoda..... Citovat
dzigi Odesláno 21. červenec 2011 Autor Odesláno 21. červenec 2011 no to jsem ani nevěděl a chtěl jsem jít, škoda.... Citovat
elton Odesláno 21. červenec 2011 Odesláno 21. červenec 2011 To je tak, když se nečte srazová sekce. Citovat
dzigi Odesláno 22. červenec 2011 Autor Odesláno 22. červenec 2011 jo no a nejlepší je, že kam jsem kvuli tomu volal tak nikdo nevěděl o co jde a jak na to... takže taky šupa.... Citovat
HonzaZ Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Je to normální povolení CD changeru. Citovat
nikol Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Sraz se opakuji co dva týdny a střídají se Opava s Ostravou. Příští týden je v Opavě. Si to hlídejte a máte vystaráno a také se načerpe mnoho nových informací ( a tekutiny ):D Citovat
dzigi Odesláno 22. červenec 2011 Autor Odesláno 22. červenec 2011 no ve čtvrtek jedu do Chorvatska tak se snad někdo najde kdo mi to udělá..... Jinak bych při nejhorším přijel za Přemou.... můžu??? Citovat
dyno Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 zdarec chlapci chci jet na dovcu a mam old model s RD3 tudiz bez mp3 uvazuju o adapteru poradte neco za rozumny penis a funkcni je to jen o tom to pripojit a povolit v bsi nebo je tam nejakej zadrhel ?? menic jsem nemel tak jako tak musim na dia ... a jeste jestli by jste mi neposali jak to pak funguje nemam zkusenost ani s menicem ukazuje to na displeji slozky s hudbou nebo tak neco ?? dik za info Citovat
wojtěch Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-peugeot-rd3 možná to někde seženeš levněji.. akorát najít umístění já to mám v kaslíku a protažené přes krytku světla. ale musíš mít rádio CLARION ne VDO bacha na to.. !! na VDO jsem to nerozchodil a prý to ani nejde [upravil dne 12/8/11 od wojtěch] Citovat
dyno Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 hmm tak to je stejna cena jako vsude jinde no coz se da delat asi do toho pujdu ale s tim tipem radia si nejsem jistej musim mrknout ale domnivam se ze tam je blaupunkt kouknu az pojedu domu ale mohl by jsi mi popsat jek se to chova kdyz dam na sd kartu slozky s hudbou tak jak poznam co prehravat ??? Citovat
wojtěch Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 dáš na sd kartu složky CD1 -CD9 a do každé dáš max 99 písniček zapneš cd changer a číslama nebo koleček na páčce pod volantem si nastavíš ktere cd(složku) chceš poslouchat a pak listuješ jak na CD názvy písniček to nezobrazuje jenom číslo písničky v te dané složce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.