Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Mobyho P306-2.0HDi aneb jak řikaj kámoši:hodně dobrej insajd-máme po STK a vše je OK

Recommended Posts

Odesláno

njn honda je honda bracha měl civica 1,6 coupe 92 kw a daval si bava 2,0 vw vr6 :-D jen tim že na konci sprintu nedaval 4 ale dala mu trojka do omezovače :-D ale peugeot je peugeot :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

1)na srazech tuningu průhonice bylo tady z fora cca 10 lidí včetně tebe(aspon myslim) a každý z nich potvrdí že nic z toho co bylo v reportáži se tam nedělo, naopak ti kluci tam většinu umravnovali ohledně jízdy atd...

2)tuhle \"medialní masáž\" jsem ze stejný strany zažil jako tramp a vim jak je to nepříjemný a absoltně neoprávněný kvůli pár lidem odsuzovat většinu;)

Odesláno

Oho .. oho .. pokud uz me tedy zminujes - pokud vim, spolecne jsme preci byli pouze \"za zdi\" a tam se tak max. palily gumy, zadne sprinty se nekonaly. Reportaz pojednava o necem ponekud jinem a ja nejsem fundovany na to vyjadrit se zda tam lide z Tuning Pruhonice delali nebo nedelali neplechu.

Ale nalepit si na auto ze \"street racing je prima\" je podle me pubertackej vykrik do tmy - street racing (i kdyz nekdy uprostred noci, ale bez uzavreni daneho useku cili v \"plnem\" provozu) tedy rozhodne \"prima\" neni :papa

Odesláno

Stibto: ale TP(tuning pruhonice) jiný srazy než \"za zdí\" ted v uzavřeném areálu v Hrnčířích neořádá;)

Andreww: ja neřikám že je to prima, ale to jak to \"zbaatelizovala\" televize je fakt moc:grr

Odesláno

Plně ve mě uzrálo rozhodnutí přidat do 306tý intercooler, nechci zde číst komenty proč ne a proč jo.

Ale zajímá mě váš názor ohledně jeho umístění, v praxi jsem dal dohromady dvě varianty:

a) baterku přesunout do kufru a IC dát do vzniklého prostoru+ udělat \"impresovou\" kapličku na kapotě(samozřejmě zde myslim na odstínění od motoru atd...)

b)jelikož za nárazníkem mam hned sahary napadlo mě ho \"vysunout před ně\" takže v praxi bude IC obnažen a bude v +- mřížce mezi mlhovkama, zde je samozřejmě větší riziko poškození, ale větší efektivita chlazení+hodně \"zlej\" vzhled.

zajímal by mě váš názor co bude lepší(popřípadě hezčí). Díky:roker

Odesláno

Hej ja ani nevim co to je a na co to je tak sry .. :D Ale uz asi tusim - takze mezi mlhovky. Bohuzel nwm jak vyresim maly litajici kaminky apod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...