Tantor-BN Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Chalani mam trošku problém Keď sa mi auto zohreje na dosť stupnou nespusti mi vrtulu iba keď auto zhasnem tak vtedy sa roztočia a hneď jak otočim klučom na žhaveniee prestanu isť ... Citovat
miroja Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Ak mas klimu, skusil by som pozriet na riadiacu jednotku ventilatorov (BITRON). Citovat
miroja Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Tak u teba by sahary mal ovladat (tiez cez tri rele) dvojity bimetalovy spinac, namontovany priamo v chladici vlavo hore, pod hadicou od termostatu. Skus urobit foto chladica... Ked ti to takto blbne, siel by som po kostre, (ventilatory by mali byt ukostrene na lavom blatniku v mororovom priestore, kusok pred aku, v podstate \"pod\" ABS), pripadene pozri konektory, ci uz na relatkach, alebo tych dole, ktorymi idu vodice od sahar do kabloveho zvazku v motorovom priestore. Takto je to na mojom chladici, ja tam mam zaslepku, lebo mam iny motor a klimu, skus to odfotit na tvojom aute. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.