juke Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Tak se taky pochlubím mojí 306-kou. Mám ji od otce. Je to verze XT, elektrická okna, zrcátka, klima. Auto jezdí na LPG. Barva je červená metalíza. Táta nechal udělat spojku než mi to prodal, já vyměnil olej, převodový olej, filtr, vzduchový filtr, pravý blinkr a auto je po repasi zadní nápravy od pana Hejdy (mohu doporučit). Dále byl vyměněn čep řízení a provedena geometrie. Ještě se snažím dořešit špatný katalyzátor, momentálně je vykuchaný, auto jede normálně i když občas svítí diagnostika a na LPG bři brždění motorem malinko střílí (špatná lambda), ale ten zvuk je strašný a díra by tam už nikde být nebyla. Asi přijde universál a nová lambda. Na autě je pár vnějších nedostatků a i když bych raději už investoval jen do motoru a elektriky, tak aby to v klidu jezdilo, ty největší chci odstranit. Auto je pocuchané na pravé přední světlo, to jsem srovnal, vyměnil nedržící blinkr a bude potřeba zabrousit a stříknout narázník (ale moc se mi do toho nechce, nedělal jsem to nikdy). Pravý blatník je od toho maličko vypouklý ale na to asi kašlu. [upravil dne 15/7/11 10:49 juke] Citovat
juke Odesláno 15. červenec 2011 Autor Odesláno 15. červenec 2011 Auto jede více méně pěkně, jen mě občas trápí chcípání za studena, nastartuji a auto nedrží otáčky, chvíli počkám, zařadim a při rozjezdu opět zakolísají takovým způsobem, že auto chcípne. Ještě horší to je pokud jedu se zapnutou klimou. Chystám se nějak vyčistit klapku, krokový motorek a vůbec všechny kontatky v motoru prostříknout. [upravil dne 15/7/11 10:46 juke] Citovat
juke Odesláno 15. červenec 2011 Autor Odesláno 15. červenec 2011 Dále bych se chtěl zeptat jak co nejšetrněji odstranit ty chrom pásky? I když to tam asi nevypadá tak hrozně tak jsou staré a popraskané. Další věc je stříknout kryt zrcátka. [upravil dne 15/7/11 10:58 juke] Citovat
juke Odesláno 15. červenec 2011 Autor Odesláno 15. červenec 2011 Plasty po oživení, na zadních dveřích je vidět sloupnutá páska se zbytkem, nechci to drbat. Nějaký přípravek na to co nepoškodí lak? [upravil dne 15/7/11 11:11 juke] Citovat
309GT Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Pěkná a zachovalá A vítej v Clubu:papa To chcípání dělá ten krokový motorek,to je taková neřest starších Peugeotů.Jinak já vždycky slepoval samolepky tak,že jsem nahříval fénem,pak to lepidlo povolí,ale hodně nahřívat a pomalu strhávat.Zbytky vzít ředidlem nebo lihem a pak přeleštit a navoskovat.... Citovat
Stuchy Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 určitě nahřát já to dělám u nás v servisu si pučím horkovzdušnou pistoli ale fénem to jde taky Citovat
Outstrike Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Ahoj a vítej v clubu, konečně někdo se stejným obsahem jako mám já Citovat
juke Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 Tak sem dám fotky z opravy nápravy u p. Hejdy. Přístup perfektní, byl jsem u něj dvakrát, páč se mi nezdála zbíhavost jednoho kola. Poprvé jsem dostal nápravu s čepy a ložisky a použila se púvodní ramena, podruhý šla úplně jiná repasovaná náprava i s rameny. Torzky se nějak prokombinovaly. To vše za 5 tisíc a určitě to už vydrží do konce tohodle auta. EDIT: Ještě je v ceně vlastně nové obložení na brzdy. [upravil dne 2/8/11 od juke] Citovat
juke Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 Foto mazání při prvním pokusu. V původním ramenu je nabitý repasovaný čep, který přijde sem. [upravil dne 2/8/11 od juke] Citovat
juke Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 A zde je při druhém pokusu i jiné rameno. Maznice se bude hodit. Citovat
juke Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 Jinak jsem sundal konečně ty pásky, docela to šlo tím fénem. A nějakej dobrák mi ale k tomu sundal všechny poklice Peugeot. Citovat
juke Odesláno 15. listopad 2011 Autor Odesláno 15. listopad 2011 Poslední myčka před zimou a oživení plastů, kdo by věděl o pěkném nárazníku v této barvě tak napište, díky. Citovat
husky306 Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Máš hezký auto:) taky bych bral klimu... Citovat
juke Odesláno 28. duben 2012 Autor Odesláno 28. duben 2012 tak dnes dovezen přední nárazník s16, ještě jednou díky členovi F.I.K., náhodou nevíte kód bravy z hlavy, červená metalíza kdo máte, asi je u všech stejná? Citovat
juke Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 Tak se mi podařilo nahodit nový nárazník od člena FIK. Proběhla výměna výfuku komplet se starším katalyzátorem ale funkčním od člena noradek, akorát jezdím momentálně bez lambdy. Vyměněna vložka vzduchového filtru za KN a těsnící gumy okolo dveří od člena bratr. Tímto jim ještě jednou díky. Nechal jsem vyměnit převodový olej, čeká mě motorový a brzdové destičky. Tímto bych bral nějakou nabídku na nové destičky od zdejších inzerentů. PS: Kdo by věděl o mlhovkách na XSi nárazník tak je sháním. Nikde jsem je neviděl ani jako nový díl. Nejradši bych nějaké žluté. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 tady je máš nové na AK TADY a já je mám doma a nechávám je 400,- za ks, kdyby jsi měl zájem...jinak by ti tam seděli i prahy, ty mám taky doma sice na 3dv, ale seděj i na 5dv [upravil dne 7/5/12 21:53 od Mizlerek007] Citovat
juke Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 Tak už začínám s těma mlhovkama zkusím je obarvit, zatím to schne 24 hodin a pak se to má upíct v troubě, než to tam dám chci se zeptat dělal to už někdo takhle? nerad bych je zničil, kdyby to vypadalo takhle po upečení tak je to ok Citovat
Tom_206 Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 tak to vypadá hodně dobře máš ten povrch jednolitý ? nebo jsou vidět tahy štětcem ? ... Citovat
juke Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 hele teďka když to zaschlo tak hodně z blízka opravdu minimálně spíš ne ještě pořád to můžu umýt ale asi to vypálím, vypadá to dobře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.