Maroš Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Prosim chcem sa opytat ci sa xenonove vybojky tiez menia po case ,ci stracaju na svietivosti , mam P407SW a chcel som sa opytat ako zistim aka svietivost tam je tej vybojky a mozem si tam dat ine vybojky z inou svietivostou? a ake su najlepsie tie 6000K alebo ????? ....prepacte take otazky ale nevyznam sa v tom a mam pocit ze mi xenony nejako slabo svietia Dik za kazdu odpoved Citovat
jozefsv Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 stracaju svietivost casom samozrejme.ake tam mas asi nezistime.osobne mam 6000K a som max. spokojny.niekto tvrdi ze najblizsie dennemu svetlu je 4600K ale mne sa nepaci ta farebnost a nocna viditelnost.vsetko nad 6000K je uz asi modra blbost Citovat
Maroš Odesláno 13. červenec 2011 Autor Odesláno 13. červenec 2011 Jasne dik vies rad si necham poradit kym investujem ....chcel by som kupit kvalitne a nesetrit len nech sa mi to vrati ked jazdim v noci co jazdim casto ....takze 6000K .....a denne svetlo su tie 4600?? jasne som zvedavy ci tu este niekto napise nejaky nazor a poradi ake mam kupit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.