Ravel Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 my na tu dovolenou neodjedem! teď to manželce napsalo depolution system FAP v benzínu? WTF? Citovat
Ravel Odesláno 13. červenec 2011 Autor Odesláno 13. červenec 2011 nevim, jela s tim žena a louskala to na na velkym displayi, ale asi nesvítila trvale toho by si snad všimla Citovat
Tango C8 Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 TAk čeče. Mně to udělalo dva krát. Ale, bylo citit že auto jede na tři válce, takže prvý krát to byl vadní vstřik, vyměnilo se to a vše fungovalo. Po roku znova a znova auto jelo na tři válce. Takže pro jistotu vyměněné zbylé tři vstřiky a ejhle stále problém. Takže jsme prošli svíčky a jedna byla vprdeli. Takže závěr asi pro tebe jednoduchý, zkontroluj svíčky nejdřív. Může to být tím. Pak zapalovací cívka a nakonec vstřiky, asi Vyzkoušej svíčky., je to na začátek ta levnější varianta. Citovat
Ravel Odesláno 14. červenec 2011 Autor Odesláno 14. červenec 2011 no tak to mám radost zapálím snad svíčku ať jsou to svíčky :-D Citovat
Tango C8 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 no tak to mám radost zapálím snad svíčku ať jsou to svíčky :-D No podruhé jsem začal vstřikmi a byli to svíčky. Jelikož diagnostika se nechtěla napojit, tak jsme vyměnili vstřiky, pak zase dia nic a zkontrolovali jsme svíčky a ejhle, byla jedna vprd... Pak se auto chytlo aj na dia. Po výměně všeho:bacha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.