Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406- sám od sebe přidává plyn

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, zase se vyskytnul na mé 406 problém :( je to rok 2000 2.0i 99KW (RFR) ... při nastartování studeného motoru jsou otáčky na 2000ot/min a postupně lezou na 3000 .. když se zahřeje tak jsou na 4000. když párkrát prošlápnu plyn otáčky klesnou a motor se začně plynule tůrovat mezi 1500 - 2000ot/min ... při jízdě motor furt táhne bez plynu a např. třeba na 4ku v 50km/h (i ostatní rychlosti)začne hrozně cukat... nevím čím by to mohlo... před necelými 2 týdny auto bylo na přestavbě na LPG .. jelikož jsem byl mimo ČR tak jsem teprv v neděli zase auto projel.. celkem sem stačil zatím najet jen 150km .. dnes sem jim to odvezl na reklamaci .. ale říkali že na jejich straně chyba asi nebude.. zdá se mi to divná náhoda když ještě přestali od té doby svítit zadní mlhovky (kontrolka svítí).... mohl by někdo poradit co by s tím mohlo být ? děkuji

[upravil dne 12/7/11 18:10 DVORY02]

Odesláno

jinak škrtící klapka vyčištěná a krokoví motorek byl měněn cca před 2 měsíci.. na diagnostice jsem nebyl.. mám pocit že tam pojedu zbytečně a nic neukáže jako vždy...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...