Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no pozrel som tie poistky su to tie 40 50 80A TAK tie su ok na tej dia som nebol ze zajtra rano lebo nemal cas aj tak som stale z toho nervozny neviem preco sa neroztoci ked poistky su dobre lahko sa toci nieje zadrety tak neviem

Odesláno

Vis ono kdyz je poijstka dobra a ovladani z pojistkove skrinky taky (napada mne jeste kostra) tak musi to udelat nekdo kdo tomu opravdu rozumi a ma diagnostiku kterou zvladne pustit test vetraku.

Je tam myslim plynule ovladani vetraku a tro neni jenom rele a odpor.

Zkus hodit sem jeste VIN.Mozna neco jeste bude.....

Odesláno

Tak jeste se podivaj na kostru.

ta je na leve strane pod naraznikem(strana ridice)

Pak je tam jeste konektor cerny ma dva piny a mozna budou shnile kabely.To je info od ridici jednotky motoru pro ovladani rychlosti vetraku.

Na rovinu si ale myslim ze bude spis v haji jednotka ovladani plynule rychlosti vetraku.Je to krabicka prilisovana primo na vetraku.

Odesláno

dodo407SW JA som neni taky fachman a hlavne nie na elektriku a veci s tim a ja potrebujem auto v stvrtok ok piatok rano idem do prahy kym by to prislo a niekoho zohnat tak neviem ale DIK

Odesláno

caw potreboval by som poradit ked mi bezi vetrak na pomalych otackach tak je vsetko ok ako nahle sa rozbehne na vysoke ta po kratkej chvilke zacne vybrovat vrtula neviem ci tam vybehane lozisko alebo ulomeny magnet na rototre

Odesláno

Spis si najel nekam do snehu a mas ohlou vrtuli nebo nalomenou lopatku.

Kdyz ti jde odsroubovat vrtule tak si ji rychle vymen pokud neznicis motor.

Ikdyz bezi na pomalo tak vybruje a je jenom otazka casu az ulitne....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...