vrtulnik76 Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Mam problem s autem mam ho uz mesic u mechaniku v Peugotu a nic . Nejde nastartovat po zasunuti klicku se nerozsviti pristrojova deska ale auto houka a nereaguje na deaktivaci alarmu. Takze BSM meneno,BSI meneno, a auto stale nic jen houka a nejde nastartovat a nic nesviti na Dia nic nezjisti nebo podle me ani nevi co tam maji hledat je to znackovej servis a nevi co s autem. Potrebuju nejakou radu co s tim mam delat Citovat
Vlado222 Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 JA MOC NECHCEM RADIT ALE MNE TO ROBIL PASSAT NIC NESVIETILO LEN ALARM HUCAL AJ NA FELICII MAL SOM VYSLAHANU BATERKU Citovat
Raiser Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 Ten samí problém s Passatem.Slabá baterie.....vyrvál,zamčený v autě hrůza. Citovat
Raiser Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 Taky šel z baráku.A to sem ho mněl v maximálce 1.8T.Samej problém.Přední náprava,tlumiče,zadní náprava,řetízek na vačkách,těsnění na hlavě,klimatronik.....Sráč..A to byl 4 roky starej a najeto necelích 100 t. Citovat
vrtulnik76 Odesláno 12. červenec 2011 Autor Odesláno 12. červenec 2011 To jako ze by odbornici v peugeotu neprisli na baterku to snad ne??? Citovat
vrtulnik76 Odesláno 12. červenec 2011 Autor Odesláno 12. červenec 2011 Ach jo.....koncerny VW:D:D:D No Petře nevím kdo v mém případě je na tom hůže jaký koncern jestli VW nebo PSA :P:P Citovat
Vlado222 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 ja mam aj ten aj ten a problemi su u oboch stale to len pyta peniaze a vozenie ziadne najlepsie boli 120 skoda dva kable kladivo srobovak a opravil si vsetko:D:D:D:D Citovat
vrtulnik76 Odesláno 15. červenec 2011 Autor Odesláno 15. červenec 2011 Tak zase tyden pryč a auto furt stoji Peugeot nevi to je věc značkovej servis a oni neví co s autem a to mě ještě dneska řekli že mě ho teda složí když mám problém a můžu si ho odvést třeba do centraly Peugeot v Praze že se mě tak taky jen budou smát. Takovej přístup v servise sem nezažil a to sem měl řadu aut prostě krám auto a ješte servis na hovno to je kombinace. Citovat
Marcel00 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 nechapem to, to nemozu skusat menit ridiace jednotky rad radom aby dosli na tu spravnu? mne tento problem pripada dost zahadny, prve co by som spravil tak by som odpojil alarm (jeden konektor). da sa auto pripojit na dia? sudim ze ano z prveho prispevku... ak ano tak urobit deaktivaciu alarmu cez dia... ale asi som naivny ked si myslim ze to uz neskusili urobit v servise... tak by som postupoval ja... o vysledku prace po takomto case by som si nechal vystavit protokol a dohodol si opravu v rakusku, po uspesnej oprave by som napisal do centraly do francuzka a by si videl tie fukoty. transport auta do Rakuska by ti uhradili a mozno aj velku cast opravy. V tomto je Peu dost ustretovy... ja som podobne postupoval pri Toyote a z Prahy doslo nariadenie do Bratislavy. Si mal vidiet tie sklopene usi... nebudem rozvadzat o co islo, ale ten komfort a ustretovost bola uzasna,.. [upravil dne 15/7/11 20:50 Marcel00] Citovat
vrtulnik76 Odesláno 15. červenec 2011 Autor Odesláno 15. červenec 2011 Jo dali tam celou sadu z jineho auta a to naskocilo hned ale tvrdi me furt ze nemuzou rict ktera ta jednotka je na 100% spatna ja nevim co si o tom myslet Citovat
Marcel00 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 ved to by som aj ja vedel povedat u mna na dvore pred barakom, keby som mal celu sadu k dispozicii... boze to su totalny mantaci... skusal si sa porozpravat so sefom danej pobocky servisu ? Citovat
vrtulnik76 Odesláno 15. červenec 2011 Autor Odesláno 15. červenec 2011 jj ten me rekl ze to slozi a muzu si to odvest jinam po mesici a pul Citovat
Marcel00 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 tak jedine staznost.... par telefonatov na centralu do Prahy, ked nepomoze tak priamo do Francie... oscanovat vsetky formality ktore si dostal, zaznamy o neuspesnych opravach... Verim ze pochodis... a s tym rakuskom to skus, to je uplne iny level. Odpoved sa ti dostane z Francie a potom sup do AT.... Citovat
vrtulnik76 Odesláno 15. červenec 2011 Autor Odesláno 15. červenec 2011 jo to prej muzu je to po zaruce tak se me budou smat Jediny co za mesic zjistili je ze v BSI bylo vsechno smazany ale jestli je spatny BSI nevi na 100% prej si mam koupit BSI novy a kdyz to nebude ono tak řídící jednotku to je řeč oprávářu značkových servisů tam může dělat každej bu´d je to jeden díl nebo druhej Citovat
Marcel00 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 no neviem ci by im bolo do smiechu keby si sa stazoval priamo do Fr. tu ide o renome znacky a je jedno ci mas auto po zaruke alebo nie. nuz je to v tvojich rukach... drzim palce. Citovat
straki007 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Takze oni ti tam dali druhe bsi a bezi to??? Citovat
Milhaus65 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Tomu trochu nerozumím. píšeš v prvním příspěvku BSI nové. Potom, že si ho máš koupit. BSI se objednává buď na VIN, již nahrané, nebo si nakonfiguruje servis, ale je teoreticky jen na 1 použití = konkretní auto. Značka není schopna si BSI smazat, musí se na to použít neorigo postup. Pokud se BSI samo smaže v autě, tak hlubokým vybitím AKU delší dobu. Citovat
straki007 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Tam byl jiny problem. A to jsem zvedavy jak to dopadne. Pani v servisu totiz absolutne nevedeli kam strcit ruce.... Poslal jsem jim dva kousky BSI ktere jedno bylo total ciste ale pro slabsi vybavu a druhe presne to same s naklonovanym kodem a kilometrama a pry taky nefungovalo. Dali tam druhe jednotky a najednou funguji a stejne nevedi co maji urcite vymenit. Tohle mi uz hlava nebere.....Kdyz mi vrati zpatky zku...ne BSI tak osobne zaziji moji navstevu asi... Citovat
vrtulnik76 Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 No proto rikam ze to neni servis ale banda debilu:super co si hraji na znackovy servis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.