kindercamion Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Mám vůli na přední napravě,na těhlici.Mate nějakou zkušenost s touto závadou? Citovat
rkolac Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 To jsem naštěstí prozatím neřešil ale tehdá mne dost bouchalo z přední nápravy a pak jsem zjistil že je pryč čep řízení,vzal jsem za kolo a centimetr sem tam to šlo,po výměně docela ok ale pořád to není ono,pořád něco cítím ve volantu když přejedu díru na silnici,když vezmu za kola tak nic ale když do něj kopnu buď dopředu nebo dozadu tak jsou slyšet ostré rány ,zatím netuším co ještě zkusit zkouknout a vyměnit abych neměnil vše stylem pokus omyl.,možná se mi to zdá jak jsem byl zvyklej z mormálního auta že je to lehké a tolik tam silnice není cítit. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 vůle na těhlici je co??, spodní čep,ložisko kola,čep řízení,vůle v ramenu(silentblocích)--musíš nejprve zjistit vo co de Citovat
kindercamion Odesláno 13. červenec 2011 Autor Odesláno 13. červenec 2011 Jde o vůli na těhlici u uložení čepu ramena(dira pro čep je oválna).S autem jsem jel asi 150km po silnici l. a ll.tř. samá zaplata a žadné bouchaní,ale pak přejedu v malé rychlosti nerovnost(obrubnik,výmol atd.) a rána.Když jsem dal specialí šroub a matici tak to půl roku vydrželo.Na vrakovišti řikali že je to klasika. Citovat
rkolac Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Jde o vůli na těhlici u uložení čepu ramena(dira pro čep je oválna).S autem jsem jel asi 150km po silnici l. a ll.tř. samá zaplata a žadné bouchaní,ale pak přejedu v malé rychlosti nerovnost(obrubnik,výmol atd.) a rána.Když jsem dal specialí šroub a matici tak to půl roku vydrželo.Na vrakovišti řikali že je to klasika.[/rquote [upravil dne 13/7/11 19:30 rkolac] Citovat
rkolac Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Jde o vůli na těhlici u uložení čepu ramena(dira pro čep je oválna).S autem jsem jel asi 150km po silnici l. a ll.tř. samá zaplata a žadné bouchaní,ale pak přejedu v malé rychlosti nerovnost(obrubnik,výmol atd.) a rána.Když jsem dal specialí šroub a matici tak to půl roku vydrželo.Na vrakovišti řikali že je to klasika.[/rquote [upravil dne 13/7/11 19:30 rkolac] myslíš tu díru do které padne čep řízení???podle mne je tam normální díra kulatá ale auto se mi chová podobně a taky nevím kde hledat chybu,čím pomaleji jedu tím je to více slyšet. Citovat
kindercamion Odesláno 13. červenec 2011 Autor Odesláno 13. červenec 2011 Jedná se o diru pro čep spodního ramena! Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 rozumím, to jedině novou těhlici Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.