Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau. Zajímalo by mě jestli by pasovaly zadní světla z novýho modelu 306 sedan na starý. Tuningový se mě moc nelíbí tak bych tam chtěl tyto. Díky

Odesláno

ahoj

podle me to bude stejny jako u kratky verze svetlo jako takovy bude stejny ale jina kabelaž

viz odkaz

http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/cira-optika-tuning-zadni-svetla-peugeot-306-5-2/

93-01 by podle me znamenalo že k tomu je vic kabelovejch svazku protože taky se daj sehnat svetla 99-01 a 97-99

takže podle tohodle jsou svetla zaměný ale elektrika bude jina ale nevim na 100procent sedana jsem nemel

• O 3 týdny později...
Odesláno

Hatchback a sedan mají jiná světla. Bohužel nepasují. Docela mě to štve, protože mám sedana a žádný tuningový pěkný a levný se sehnat nedají. Bud jsou zatmavený nebo crystal.

Stará a nová verze vypadá tvarově stejně, takže by měly pasovat

Odesláno

vim že ma sedan jiny svetla ja myslel princip eletriky u kratky jsou dve verze kabelaže a svetla stejny

kamarad kupoval na sedana crystaly a to jsou podle me na sedan hodne pekny svetla skoda že se nedelaj na kratkou

Odesláno

jako světla jsou to pěkný, ale ne k tmavýmu laku podle mě :/

o tý elektrice teda nevím, ale neměl by to být problém, pokud je někdo alespoň trošku šikovný ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...