Exitus Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Čau. Zajímalo by mě jestli by pasovaly zadní světla z novýho modelu 306 sedan na starý. Tuningový se mě moc nelíbí tak bych tam chtěl tyto. Díky Citovat
kopr Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 ahoj podle me to bude stejny jako u kratky verze svetlo jako takovy bude stejny ale jina kabelaž viz odkaz http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/cira-optika-tuning-zadni-svetla-peugeot-306-5-2/ 93-01 by podle me znamenalo že k tomu je vic kabelovejch svazku protože taky se daj sehnat svetla 99-01 a 97-99 takže podle tohodle jsou svetla zaměný ale elektrika bude jina ale nevim na 100procent sedana jsem nemel Citovat
Dohny Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Hatchback a sedan mají jiná světla. Bohužel nepasují. Docela mě to štve, protože mám sedana a žádný tuningový pěkný a levný se sehnat nedají. Bud jsou zatmavený nebo crystal. Stará a nová verze vypadá tvarově stejně, takže by měly pasovat Citovat
kopr Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 vim že ma sedan jiny svetla ja myslel princip eletriky u kratky jsou dve verze kabelaže a svetla stejny kamarad kupoval na sedana crystaly a to jsou podle me na sedan hodne pekny svetla skoda že se nedelaj na kratkou Citovat
Dohny Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 jako světla jsou to pěkný, ale ne k tmavýmu laku podle mě :/ o tý elektrice teda nevím, ale neměl by to být problém, pokud je někdo alespoň trošku šikovný Citovat
309GT Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Crystal světla jdou jak k tmavýmu tak světlýmu laku;) Citovat
kopr Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 jasny že eletrika pro trochu zručnyho človeka neni problem ale nekoho to odradi kdyby nahodou vracel origo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.