liquid-j Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 debilna otazka ale preco peugeot neprilozil stitok ktora poistka je naco kto by mi to vedel poslat???mam rok 99. 1.9d 51kw Citovat
miroja Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Poistky su popisane v navode na pouzivanie. Mozes si to pripadne odtial skopirovat a prilepit na kryty poistiek. Ale preco to neurobili v Peugeote, to neviem... Citovat
Merlin_CZ Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 taky jsem na to nadával .... předtím jsem měl Seat Cordoba r.v.1994 a tam bylo přímo tom deklíku který kryje pojistky vylisované na co která pojistka je. Citovat
miroja Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Ak nemas navod k autu, tak nieco sa da najst napriklad tu: http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_sk_sk.htm Alebo pohladat v tejto sekcii. Uz sa to tu viackrat riesilo, staci trosku pohladat . Citovat
roura Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Kdyby to bylo v rodným jazyce auta,tak by tomu stejne asi nikdo nerozuměl ..Jinak ten manual je dyštak zde: peugeot 3O6 manual Je to od stranky 94,podle typu auta... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.