hergis Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 dobry vecer,prosim o radu,mam p 407 1:6 hdi,nechal jsem udelat chiptuning ,uz 2krat se mi rosvitila ikona motoru,vzdy zhruba po 10km zhasne(nastartuju a uz nesviti)nechal jsem udelat diagnostiku a psalo to chyba p0238 cidlo tlaku turbodmychadla,zkrat do +,auto jezdi stale stejne,mam to prosim nejak resit??dekuji za rady [upravil dne 1/7/11 21:37 hergis] Citovat
hergis Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 jeste jsem zapomel ,chci se zeptat muze to mit spojitost s tim chipem? Citovat
Marcel00 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 a je problem skontrolovat ci tam ten skrat naozaj nieje ? ona sa totiz to tvari ze tlak je mimo hranicu, resp je udavana nejaka blbost. na diagnostike origo si bol ? ta by to ukazala... idealne v case chyby a njlepsie je ked sa priamo sleduju hodnoty potrebnych parametrov okolo turba moze byt chyba v snimaci tlaku problem s podtlakom, konciac chybnym natocenim lopatiek/geometrie/polohy... trepem blbosti? len to co som sa tu na fore naucil... ked to tak zhrniem tak mi toto z toho vychadza. jedine DIA... drzim palec. ale urcite sa tu ozve niekto skusenejsi a fundovanejsi... ja uz mam nieco dnes za sebou, tak ma treba brat z rezervou :D:D Citovat
madrid4 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 čaute mal som to iste chybova hlaška vysoky tlak na turbe stalo sa to cestou na zraz auto išlo normalne tam mi poradili aby som vytiahol to čidlo a vystriekal spreyom na brzdy 5 min roboty bolo zasrane masne teraz kontrola na dia motor bez zavad:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.