Béďa Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Pohrávám si s myšlenkou oživit moje světla o xenon do čočky mých AE od Sonaru. Máte s tím někdo zkušenost? Jak to svítí a případně jaké výbojky zvolit? Když jsem se o to zajímal naposledy, nebyl tak široký výběr a vím že v tom jsou určité rozdíly. Proto si nechám raděj poradit ale určitě bych tam nedával víc jak 5000K. Citovat
Gitarista001 Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 No ak si hladal tak si uz zistil ze tie Sonary sa nedaju dobre nastavit do dola, co mozem aj sam potvrdit. A v kombinacii so xenonom je to hotova samovrazda. Byt tebou kupim Dayline co som hladal v kombinacii so xenonom to vyzera az moc dobre. Kukni obrazky ako svetia svetla od Dayline, prvy a druhy obrazok je v kombinacii so xenonom. Obrazky z dayline. [upravil dne 30.6.2011 23:20 Gitarista001] Citovat
Béďa Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 Takze mas osobni zkusenost nebo jen z doslechu? Pokud jsem spravne pochopil \"nastaveni do dola\" tak toho se nebojim. Pred mesicem me vyhostili z STK prave kvuli tomu ze to sviti moc dolu a neda se to nastavit (nastaveni uz je opraveno). Takze stelovani uz funguje jak ma. Nevyznam se jen v tom jaky xenon pride do cocky. Citovat
Gitarista001 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Ja som si pred terajsim Depom objednal sonar ktore mali spominanu chybu. Viem ze sa to da napravit ale so zdravym rozumom aj sam usudis ze ak pri vyrobe vedia urobit takuto banalnu chybu co vsetko mozes este najst chybne na tychto svetlach. Citovat
wojtěch Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 mám v sonarech xenony v 307 (ale seštelovat je trvalo hodně dlouho.. ale šlo to) nikoho neoslňuju, STK jsem s tím prošel.. Citovat
Béďa Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 Gitarista001: nevim moc o cem mluvis, muzes byt trochu konkretnejsi v cem byla u tebe chyba? Jak jsem uz psal, predchozi majitel nebo ten kdo ty svetla u moji 206ky byl amater, takze nefungovalo naklapeni a svetla svitily hrozne dolu. Po rozdelani a zjisteni zavady se to spravne zapojilo, seridilo a ted je to OK. Proto jsem nevidel vaznejsi duvod, proc to xenonem neosadit. wojtěch: jaky byl u tebe problem se serizenim? Citovat
wojtěch Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 svítili strašně nahoru oslňoval jsem celé uchycení motorku bylo špatně udělané takže celé jsem je předělával ale pak se mi nedařilo je seřídít do stejné roviny ale už to mám.. Citovat
Gitarista001 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Gitarista001: nevim moc o cem mluvis, muzes byt trochu konkretnejsi v cem byla u tebe chyba? Jak jsem uz psal, predchozi majitel nebo ten kdo ty svetla u moji 206ky byl amater, takze nefungovalo naklapeni a svetla svitily hrozne dolu. Po rozdelani a zjisteni zavady se to spravne zapojilo, seridilo a ted je to OK. Proto jsem nevidel vaznejsi duvod, proc to xenonem neosadit. wojtěch: jaky byl u tebe problem se serizenim? Jednoducho bol problem ze i najspodnejsia poloha na sonaroch stale oslnovala. Proste vyrobna chyba. Citovat
třídvířko Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Tak s tím štelováním mám taky problém.Mám je vytočený na doraz na horu,ale pořád to svítí moc dolu a ke všemu každý světlo jinak.A to slavný denní svícení,který je ve světlech,taky tak nějak moc nesvítí.Když je pod mrakem,nebo začíná šeřit,tak to celkem jde,ale za sluníčka,to snad není ani znát že to svítí.Vypadalo by to skvěle,ale toto mě zklamalo.Zlatý starý světla,měl jsem v nich 100W žárovky H4 a naprostá spokojenost.No ale chtěl jsem čirou optiku,tak ji mám a jezdim po slepu Citovat
Gitarista001 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Presne tak stare dobre svetla. Ja som mal tiez H4 100/130W to xenony mohli ist do rici Citovat
Béďa Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 A zkouseli jste vyndat motorky, dostelovat a pak zase nasadit? Me to celkem dost vyrazne pomohlo. Uz mam koupeny originalni cire svetla ale po tyhle oprave nevim jestli je nakonec vubec osadim, protoze to sviti celkem slusne. Jen jsem to chtel doladit tim xenonem. Citovat
Gitarista001 Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 No osadit xenonom parabolu to chce R-kove xenony a kusok stastia, lebo nie vzdy to moze svietit dobre. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.