733thunder Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Skus to jednoducho zatlacit. A nastartovat. Citovat
Kenobi Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 jinak je to motor GTI s16 100KW r.v. 2001, a zda se mi ze to tlacitko tam neni. asi je nekde jinde.Uvidim jak otevru kapotu. Citovat
733thunder Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Pozeral som fotky tohto motora,malo by byt presne tam kde som ho vyznacil Este jedna fotka. Citovat
Kenobi Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 THX, zkusim. myslis si ze je to mozne ze se nejak odmackla? Citovat
straki007 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Tak tolik otazek jsem teda necekal. Proc to jednoduse neskocis normalne zmacknout????????????? Citovat
Kenobi Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 Zkusim:-D ale ja vim ze to tim nebude, budej iny problem. nejspis zapalovani:-( Citovat
straki007 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Tak koncim Proc sem sakra pises!!!!!!!!!!!!!!!! Ty ani nevis co to ma za funkci ale hlavne ze vis ze to tim nebude!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Kenobi Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 Jen spekupuji, neprijde me logicke aby me zhasl motro plynule a aby to bylo nedostatkem paliva. to by kuckalo az by to chciplo. Uvidim.Klidek se nejak vytacis:-) chci jen pomoct, od toho to tu je. Citovat
straki007 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Ty chces pomoct a chvlais porad sveho boha. Od toho to tu je. To my vsichni vime. Ale vsichni(krome tebe)daji na radu a jdu to zkusit misto toho aby spekulovali 50x ze to tim urcite nebude. PS: Po pravde.Kdyz to tim nebude tak ti bude asi tezke radit protoze bude tady tolik otazek ze to bude spis uz telenovela. Citovat
Kenobi Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 sorry, mam auto daleko, nemam ho doma. Parkuji v druhe garazi a az tam pojedu tak chci mit vic veci ktere poskousim. Tak neodsuzuj kdyz sam nevis v jake jsem situaci. Citovat
Marcel00 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 jak to tu tak citam tak som si myslel chvilu ze som na nejakom inom fore... tolko otazok polozit namiesto zdvihnutia zadku a zmacknutia tak smiesneho blbeho tlacitka... toto zavana fakt tou telenovelou ako diskuter nadomnou naznacil :D:D:D... Tvoja logika nam uz bola ozrejmena, ale kazdy sa ti snazi pomoct vylucovacou metodou. chod stalcit to blbe tlacitko a potom sa sem vrat ci to pomohlo alebo ne. :D:D:D:D:D Citovat
straki007 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Tak to napis predem. Nikdo prece nemuze vedet co presne chces. Zeptal jsi se na neco na co jsi odpoved dostal. Pak jsi mel napsat to co ted. A to je jine. Tak si sebou jeste vem palivove cerpadlo , snimac otacek,svicky a rampu zapalovani,zkousecku a dej sem VIN a napiseme ti jeste kde co zmerit:D Citovat
Kenobi Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 Jak jsem rikal chtel jsem jen vic moznosti a rad, zatim mam jen to TLACITKO KUA:-) V pohode pojedu 10KM tam a 10KM z5 a reknu jestli to zabralo:-DDDDDDDDD Citovat
Marcel00 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 sorry, mam auto daleko, nemam ho doma. Parkuji v druhe garazi a az tam pojedu tak chci mit vic veci ktere poskousim. Tak neodsuzuj kdyz sam nevis v jake jsem situaci. to si mal napisat hned ze auto nemas poruke a taktiez ak chces v akej si situacvii si tiez mohol napisat. nesnaz sa napady a tipy ostatnych uzivatelov spochybnovat opakovanymi otazkami ze tim to nebude a pod. potom nea zmysel sa vobec pytat... bez urazky a vztahovacnosti, myslia to vsetci dobre... ver mi. kazdy sa snazi pomahat na dialku ako sa da. drzim aplce a verim ze auti pobezi ako ma... maj sa krasne a pis basne Citovat
straki007 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 jak to tu tak citam tak som si myslel chvilu ze som na nejakom inom fore... tolko otazok polozit namiesto zdvihnutia zadku a zmacknutia tak smiesneho blbeho tlacitka... toto zavana fakt tou telenovelou ako diskuter nadomnou naznacil :D:D:D... Tvoja logika nam uz bola ozrejmena, ale kazdy sa ti snazi pomoct vylucovacou metodou. chod stalcit to blbe tlacitko a potom sa sem vrat ci to pomohlo alebo ne. :D:D:D:D:D Kdo zmacknul ten cerveny knoflik.......... Citovat
Kenobi Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 To smrdi, nechutnou investici:-( Kamos me rikal ze by to mohlo jeste byt palubnim PC nebo nejakou jednotkou. Ale to se mi nezda vsechna elektrika mi jede vp ohode. Citovat
Marcel00 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Jak jsem rikal chtel jsem jen vic moznosti a rad, zatim mam jen to TLACITKO KUA:-) V pohode pojedu 10KM tam a 10KM z5 a reknu jestli to zabralo:-DDDDDDDDD len 10km? to je v pohode... neboj, vyskusaj cestou domov z prace, mozno to bude prkotina a zaberie. aj ziarovka svieti par rokov a naraz sa prepali vlakno a zhasne bez poblikavania... predsa nebudeme novu riadiacu jednotku kupovat ked sa da zacat jednoducho a vylucovacou metodou. mozno sa nakoniec k nej dostaneme. kukni aj tie poistky... proste stava sa Citovat
Kenobi Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 Pojistky jsou vp ohode vsechny.:-) Uvidime no, zacnu tu nejlepvnejsi metodou:-D Citovat
Marcel00 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 kym pojdes z prace/skoly tak si do podpisu zatial napis co mas za auto... Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Zkus to tlačítko a jako další alternativu, až tedy zjistíš, že ho máš v poho tak odpoj benzínovou hadičku za čerpadlem a zkus zdali dává benzín. Pokud netočí tak zkus zdali jde na čerpadlo napětí, pokud ano tak vyměň čerpadlo, pokud ne tak to bude imobilizatorem - takto jsi to myslel? Do jakého kroku se dostaneme? Souhlas s postupnou diagnostikou jinak to do kupy nedáš, protože se v tom všichni ztratíme a nakonec i ty :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.