Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

GTI,S16-Za jizdy zhasl motor.Uz Nenastartuji!HELP

Recommended Posts

Odesláno

Jen spekupuji, neprijde me logicke aby me zhasl motro plynule a aby to bylo nedostatkem paliva. to by kuckalo az by to chciplo. Uvidim.Klidek se nejak vytacis:-) chci jen pomoct, od toho to tu je.

Odesláno

Ty chces pomoct a chvlais porad sveho boha.

Od toho to tu je.

To my vsichni vime.

Ale vsichni(krome tebe)daji na radu a jdu to zkusit misto toho aby spekulovali 50x ze to tim urcite nebude.

PS: Po pravde.Kdyz to tim nebude tak ti bude asi tezke radit protoze bude tady tolik otazek ze to bude spis uz telenovela.:D

Odesláno

sorry, mam auto daleko, nemam ho doma. Parkuji v druhe garazi a az tam pojedu tak chci mit vic veci ktere poskousim. Tak neodsuzuj kdyz sam nevis v jake jsem situaci.

Odesláno

jak to tu tak citam tak som si myslel chvilu ze som na nejakom inom fore...

tolko otazok polozit namiesto zdvihnutia zadku a zmacknutia tak smiesneho blbeho tlacitka...

toto zavana fakt tou telenovelou ako diskuter nadomnou naznacil :D:D:D:D...

Tvoja logika nam uz bola ozrejmena, ale kazdy sa ti snazi pomoct vylucovacou metodou.

chod stalcit to blbe tlacitko a potom sa sem vrat ci to pomohlo alebo ne. :D:D:D:D:D:D

Odesláno

Tak to napis predem.

Nikdo prece nemuze vedet co presne chces.

Zeptal jsi se na neco na co jsi odpoved dostal.

Pak jsi mel napsat to co ted.

A to je jine.

Tak si sebou jeste vem palivove cerpadlo , snimac otacek,svicky a rampu zapalovani,zkousecku a dej sem VIN a napiseme ti jeste kde co zmerit:D

Odesláno
sorry, mam auto daleko, nemam ho doma. Parkuji v druhe garazi a az tam pojedu tak chci mit vic veci ktere poskousim. Tak neodsuzuj kdyz sam nevis v jake jsem situaci.

to si mal napisat hned ze auto nemas poruke a taktiez ak chces v akej si situacvii si tiez mohol napisat. nesnaz sa napady a tipy ostatnych uzivatelov spochybnovat opakovanymi otazkami ze tim to nebude a pod. potom nea zmysel sa vobec pytat...

bez urazky a vztahovacnosti, myslia to vsetci dobre... ver mi. kazdy sa snazi pomahat na dialku ako sa da. drzim aplce a verim ze auti pobezi ako ma...

maj sa krasne a pis basne :myslim

Odesláno
jak to tu tak citam tak som si myslel chvilu ze som na nejakom inom fore...

tolko otazok polozit namiesto zdvihnutia zadku a zmacknutia tak smiesneho blbeho tlacitka...

toto zavana fakt tou telenovelou ako diskuter nadomnou naznacil :D:D:D:D...

Tvoja logika nam uz bola ozrejmena, ale kazdy sa ti snazi pomoct vylucovacou metodou.

chod stalcit to blbe tlacitko a potom sa sem vrat ci to pomohlo alebo ne. :D:D:D:D:D:D

Kdo zmacknul ten cerveny knoflik..........:D

Odesláno

To smrdi, nechutnou investici:-( Kamos me rikal ze by to mohlo jeste byt palubnim PC nebo nejakou jednotkou. Ale to se mi nezda vsechna elektrika mi jede vp ohode.

Odesláno
Jak jsem rikal chtel jsem jen vic moznosti a rad, zatim mam jen to TLACITKO KUA:-) V pohode pojedu 10KM tam a 10KM z5 a reknu jestli to zabralo:-DDDDDDDDD

len 10km? to je v pohode... :D

neboj, vyskusaj cestou domov z prace, mozno to bude prkotina a zaberie.

aj ziarovka svieti par rokov a naraz sa prepali vlakno a zhasne bez poblikavania...

predsa nebudeme novu riadiacu jednotku kupovat ked sa da zacat jednoducho a vylucovacou metodou. mozno sa nakoniec k nej dostaneme. kukni aj tie poistky... proste stava sa :)

Odesláno

Zkus to tlačítko a jako další alternativu, až tedy zjistíš, že ho máš v poho tak odpoj benzínovou hadičku za čerpadlem a zkus zdali dává benzín. Pokud netočí tak zkus zdali jde na čerpadlo napětí, pokud ano tak vyměň čerpadlo, pokud ne tak to bude imobilizatorem - takto jsi to myslel? Do jakého kroku se dostaneme? Souhlas s postupnou diagnostikou jinak to do kupy nedáš, protože se v tom všichni ztratíme a nakonec i ty :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...