Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ahoj mám takový dotaz když jsi dnes objednám jetli to stihne dorazit do 16.3:myslim jde o to že to bude dárek děkuji:papa

Ahoj,

určitě ano,udělej dnes objednávku po čtvtý dorazím domu z práce, udělám dodák a když budou v pondělí peníze na účtu hned pošlu. ;)

Odesláno
ahoj mám takový dotaz když jsi dnes objednám jetli to stihne dorazit do 16.3:myslim jde o to že to bude dárek děkuji:papa

Ahoj,

určitě ano,udělej dnes objednávku po čtvtý dorazím domu z práce, udělám dodák a když budou v pondělí peníze na účtu hned pošlu. ;)

Dodák už poslán. :)

Odesláno

Zdravim. Vidim ze je zriadeny aj slovensky e-shop. Ceny su v eckach. Zaujimalo by ma ale postovne. Je sklad niekde na Slovensku? Ide mi o to ze si chcem objednat dve klucenky a cena 200kc za postovene prevysuje cenu tovaru (a celkovo je to dost) :myslim.

Chcem sa spytat ci su este manualy, konkretne 407 coupe.

Vopred dikes za odpoved :papa

Odesláno

Ahoj,

tak peníze odeslány ale VS jsem dal své ID:mad:-- nebude to problém:myslim
Odesláno

Ahoj,

tak peníze odeslány ale VS jsem dal své ID:mad:-- nebude to problém:myslim

Nevadí já si to pohlídám. ;)

Odesláno
Zdravim. Vidim ze je zriadeny aj slovensky e-shop. Ceny su v eckach. Zaujimalo by ma ale postovne. Je sklad niekde na Slovensku? Ide mi o to ze si chcem objednat dve klucenky a cena 200kc za postovene prevysuje cenu tovaru (a celkovo je to dost) :myslim.

Chcem sa spytat ci su este manualy, konkretne 407 coupe.

Vopred dikes za odpoved :papa

Manuál na 407 coupe nemáme,ale z 90% odpovída na 407 normální.

Když vemeš dvě klíčenky+manuál tak pošta by byla za 100kč

Jinak na slovensku je e-shop u Pastorka

{reklama nepovolena}objednavka.htm

:)

[upravil dne 9/3/12 17:20 od Pe.Tr]

Odesláno

Vlado ak prídeš na zraz do Kováčovej 13.5.2012 tak si tie kľúčenky môžeš kúpiť osobne u Pastorka

a ostatný si zatiaľ pokukáme nové cupé ;).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...