Vlado-77 Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 Ako je to so zarukou? ak je auto v zaruke a dam tam namontovat zeder alebo block shaft, nestrati ju? Citovat
Marcel00 Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 ano stratis, je to zasah do elektroinstalacie. jedine v tedy nie, keby to bol zmluvny partner peugeotu a montaz by zabezpecoval peugeot u subdodavatela. skus sa dohodnut s ktorymkolvek predajcom peugeot. mozno niektory z nich ma zmluvneho partnera. opytam sa ta inak... ty chces aby ti auto po vykradnuti ostalo na ulici aj napriek riziku ze bude cele ponicene ? mozno sa zlodej naserie a doreze ti trebars sedacky ? len sa pytam. lebo ja osobne by som uz take auto nechcel... zas na druhej strane chapem dovody montaze mech. zabezpecenia. neuvazoval si nad EUROGAP ? mas pocas 5 rokov 100% krytie kupnej ceny auta. asi by som isiel tymto smerom. [upravil dne 25/12/11 21:32 od Marcel00] Citovat
Vlado-77 Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 dik Marcel za zlu spravu. Alarm originalny je podla mna na hovno. a veci typu consruct po mojej skusenosti tiez. Tak poradte co ucinne dat do auta? alebo existuje nejaka moznost ako dat zeder cik blockshaft bez straty zaruky? Citovat
Vlado-77 Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 ja ti poviem ze po mojej skusenosti by som isto viac asi bral auto s porezanymi sedackami ako najst po nom prazdne miesto a cakat co za debilinu mi povie poistovna ked sa ma bude snazit odrbat. O tom autogape som pocul ale je to vraj len na nove auta pokial su v leasingu. Citovat
Vlado-77 Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 Pe.tr to je riesenie vo vyspelejsich krajinach. Nie na SK. Viz moj prispevok vyssie. Citovat
Marcel00 Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 O tom autogape som pocul ale je to vraj len na nove auta pokial su v leasingu. neni dolezite co si pocul, ale co je skutocnost... citujem: je možné poistiť nové aj ojazdené vozidlo (staré max. 5 rokov od dátumu prvej registrácie) do 3.500 kg poistenie je možné uzatvoriť maximálne do 90 dní od dátumu kúpy vozidla, resp. od dátumu uvedeného na faktúre/kúpnej zmluve za vozidlo. Poistná zmluva pre poistenie EuroGAP alebo LeaseGAP je uzatváraná na 3, 4 alebo 5 rokov od dátumu vstupu do poistenia a následne nie je možné ju predĺžiť. nijako to nesuvisi s leasingom... www.eurogap.sk Citovat
Vlado-77 Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 dik marcel. v utorok tam volam. Citovat
Judes Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 Vlado čo sa ZEDER-u týka keď mi ho montovali bolo mi povedané že oni preberajú záruku a na ten diel na ktorom bol vykonaný zásah čiže volantová tyč a dorábané blokovanie štartovania keď je uzamknutý ZEDER. Citovat
Marcel00 Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 ale Vlado potrebuje zaruku na cele auto... nie na volantovu tyc ak ked sa mu cokolvek na aute pokazi, tak jednoducho ho poslu prec, lebo bol vykonany zasah do elektroinstalacie. Peugeot to bude brat ako amblok, nebude robit vyluku zo zaruky len na Airbragy... ani sa s nim bavit nebudu... hotovo tečka... Citovat
Judes Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 Zásah ho elektoinštalácie sa vykonáva len pripojením Zederu na spínaciu skrinku a dodaním poistky (je to len z bezpečnostných dôvodov). Citovat
Marcel00 Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 Judes nechapes ???? to PEU nezaujima... raz to je zasah do ich elektroinstalacie a hotovo, neriesia ci pripojili kablik, alebo dali nejaky odpor na ABG oklamanie... nebudu sa s nikym o tom bavit. im staci najmensi dovod na to aby urobili vyluku zo zaruky. Ver mi... hotovo tečka... Citovat
Judes Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 Aha máš na mysli kolenný airbag s tým oni nič nerobia musíš si ho dať vymontovať (mne po dohode ho len odpojili na konektore a dal dole z toho plastového krytu) vyriešením odporom alebo po novom aj odhlásením bagu nemajú nič spoločné. Ale beriem je to možnosť na dôvod kľučkovania zo zárukou. Vo Vladovom prípade by bolo asi lepšie to poistenie, ak to funguje tak ako je to napísané. Citovat
Marcel00 Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 Snad si nemyslis ze PEU mu ho na poziadanie odmontuje :D:D:D:D ved to je samovrazda pre PEU. ale ako for beriem proste nie, PEU takuto montaz akceptovat nebude. jedine klasiku (mult-lock, defend). ako vravim tu je najlepsie poistenie, jak z moralneho tak aj z financneho. vsetko je vecou kvalitnej zmluvy a dohody. 100% krytie riesi eurogap, mozno aj ine typy poistiek. vsetko je otazkou penazi. ludia zial poistuju a chvalia sa medzi sebou kto plati najmenej... to je prave potom vysledok nizkeho krytia pripadnej skody. Citovat
tomi-h Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 A proč musí odpojovat kolení airbag?Já mám zeder a s kolením airbagem nic nedělal a dál normálně funguje. Co se týče připojení na spínací skřínku, tak ymi říkal, že to být nemusí... Citovat
Marcel00 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 hod sem prosim foto ako to vyzera na 407me s kolennim ABG Citovat
tomi-h Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 No není to vůbec vidět...Je to těsně nad pedálama. Fotku udělám zítra za světla. Citovat
Judes Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Co se týče připojení na spínací skřínku, tak ymi říkal, že to být nemusí... \"Musí, nemusí\" je to z bezpečnostného hľadiska aby si niekde nenarazil pri rozjazde ak zabudneš odomknúť ZEDER (volantovú tyč). Neraz sa mi stalo že po nastúpení do auta som chcel naštartovať ale zabudol som na ZEDER, preto je to riešené tým blokovaním štartovania. PS: Na to foto som zvedavý ako to osadili bez demontáže bagu. Citovat
Joozino Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 judes presne tak ako pises..je to skor o tom aby si nezabudol odmknut pri starte zeder.. aj mne sa vela vela krat stalo ze som sa ponahlal pootocil klucik a nic kurnik normalne som bol na sekundu zlaknutý ze co sa deje Citovat
tomi-h Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Tak v mojem albu na http://tomih.rajce.idnes.cz/Peugeot_407_SW jsou fotky zederu, jak ho mám namontovaný.Pokud by chtěl ještě někdo něco vyfotit, tak napište. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.