Diablo Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Před dvěma týdny jsme s přítelkyní dovezli tohoto lvíčka. Jedná se o 1,6 16V 80kW, rok výroby 2004. Původem je z Itálie. Je to první Francouz v rodině, tak doufám, že mi vyvrátí tak nějak rozšířený názor na kvalitu zpracování, spolehlivost atd. aut vyrobených pány, co papají žáby... Kabro je zatím ve stavu, jak vyjelo z linky, ale v nejbližší době dostane hodně dárků- podvozek, kola, duplex, optika (s tou se ještě uvidí), chrom oblouky, lepší plíce pro motor.... [upravil dne 26/7/11 od Diablo] Citovat
Diablo Odesláno 28. červen 2011 Autor Odesláno 28. červen 2011 Ještě zezadu... Fotky jsou focený mobilem, takže barvu moc nepobral, ale pro představu to stačí-lepší fotky budou následovat po zkrášlovací kůře... Citovat
Bloodeye Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 To auto vyzera podobne ako moje auto pred 4 rokmi Vitaj v klube a informuj o novinkach Citovat
Diablo Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 Dík za ohlasy-kola jsou takhle z výroby (jak jsem zjistil z výpisu podle VIN-taky se mi nějak extra nelíbí-budou na zimu). V pátek se budou nahazovat kola nová a tou dobou bude snad už i duplex, takže pak sem hned hodím fotky... [Edited on 29/6/11 18:19 Diablo] Citovat
Béďa Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Nechces na zimu radej plechy? Vymenil bych ti je za ty litaky + muj doplatek. Citovat
Diablo Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 Nechces na zimu radej plechy? Vymenil bych ti je za ty litaky + muj doplatek. Mno plechotrony se mi na autě vůbec nelíbí, ale možná bych tyhle kola prodal a na zimu koupil jiný (vážně se mi tyhle moc nelíbí)-kdyžtak SZ;) Dneska PPLka doveze kola, tak když bude počasí, jdou hned na auto-pak sem hodím fotky... Citovat
Diablo Odesláno 4. červenec 2011 Autor Odesláno 4. červenec 2011 Takže, duplex na autě a nový kola (7x16\"). Zbývá ještě poslat auto kapánek k zemi a už jenom detaily... Citovat
Diablo Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 Trocha leštění-foťák v mobilu to nějak nemohl pobrat-lesk jak blesk... Citovat
safi1 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Kraska :o strasne sa mi paci 206cc... Akurat dnes som sa bavil s mamkou ze by sme si cc zadovazily aj my Krasa:mrk Citovat
Béďa Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 ještě hezčí než před rokem PS: až budeš prodávat, dej mi echo, přítelkyně jí chce! Citovat
Diablo Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 Díky za pochvalu-pucovat se žabka musela kvůli tomu, že mě vezla na svatbu:mrk Modrý CC je švárovo... Jinak prodávat se jen tak nebude-je to mazel... Citovat
Diablo Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 Tady už si nevěstu vezu sám... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.