Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před dvěma týdny jsme s přítelkyní dovezli tohoto lvíčka. Jedná se o 1,6 16V 80kW, rok výroby 2004. Původem je z Itálie. Je to první Francouz v rodině, tak doufám, že mi vyvrátí tak nějak rozšířený názor na kvalitu zpracování, spolehlivost atd. aut vyrobených pány, co papají žáby...:super

Kabro je zatím ve stavu, jak vyjelo z linky, ale v nejbližší době dostane hodně dárků- podvozek, kola, duplex, optika (s tou se ještě uvidí), chrom oblouky, lepší plíce pro motor....:mrk

post-36685-14109618256811_thumb.jpg

[upravil dne 26/7/11 od Diablo]

Odesláno

Ještě zezadu...

post-36685-141096182575_thumb.jpg

Fotky jsou focený mobilem, takže barvu moc nepobral, ale pro představu to stačí-lepší fotky budou následovat po zkrášlovací kůře...:super

Odesláno

Dík za ohlasy-kola jsou takhle z výroby (jak jsem zjistil z výpisu podle VIN-taky se mi nějak extra nelíbí-budou na zimu). V pátek se budou nahazovat kola nová a tou dobou bude snad už i duplex, takže pak sem hned hodím fotky...:super

[Edited on 29/6/11 18:19 Diablo]

Odesláno
Nechces na zimu radej plechy? Vymenil bych ti je za ty litaky + muj doplatek. ;)

Mno plechotrony se mi na autě vůbec nelíbí, ale možná bych tyhle kola prodal a na zimu koupil jiný (vážně se mi tyhle moc nelíbí)-kdyžtak SZ;)

Dneska PPLka doveze kola, tak když bude počasí, jdou hned na auto-pak sem hodím fotky...

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Díky za pochvalu-pucovat se žabka musela kvůli tomu, že mě vezla na svatbu:mrk

Modrý CC je švárovo...:D

Jinak prodávat se jen tak nebude-je to mazel...:aut

post-36685-14109625284703_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...