Holly Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Prosím poraďte, dneska jsem u své 205-ky 1,9 GTI objevil prasklou hadici, akorát nevím od čeho. Pokusím se to popsat. Ta hadice vede od gumového sacího potrubí, na které se napojuje za váhou vzduchu. Je gumová, dlouhá asi 30 cm dvakrát ohnutá, vede nalevo těsně vedle přívodní roury vzduchu do vzduchového filtru. Napojuje se na takový váleček, do kterého jde ještě jedna hadice a dole excentricky (ten vývod není uprostřed ale spíš ke straně) vychází ještě jedna tlustší. Ta prasklá hadice je plná žlutého sajrajtu a smrdí po benzínu. Dá se to nějak spravit nebo se musí koupit nová? Dále jsem objevil netěsnost na potrubí před váhou vzduchu, takže do ní šla špína. Je to hodně špatný?Nemůže se ucpat něco v motoru? Citovat
Guest NiceOne Odesláno 25. únor 2005 Odesláno 25. únor 2005 ..je to odsavani klikovky. Asi jsi to nevycistil, zamrznul ten sajrajt a hadice to neunesla. Vycisti to, zalep to izolepou a kasli na to:) Citovat
trollik Odesláno 25. únor 2005 Odesláno 25. únor 2005 taky jsem opravoval,ale stylem,ze jsem tam dal kus ocelove trubycky a narval na ni zarizle konce hadice,kterou jsem rozpulil.Das tam svorku 2x za 9kc a stahnes hadici na trubicku a je to ok!Lepeni nedoporucuju. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.