uni-hoxis Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Zdravim, co jsem auto koupil zdá se mi strašně líný (je to 66kW, tak možná je to tím) ale co jsem viděl nějaký videa na youtube, tak tam jim táhne mnohem víc. Já se svojí 406 dám maximálku tak 140 a to už brečí. Když jsem to teď dával na technickou, tak člověk co mi s tím jel řikal, že se mu taky moc nezdá; jakoby prý vynechávalo turbo, nebo seplo jen občas. Máte s tím někdo zkušenost? Citovat
Ferry Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 S dieslama nemam moc zkusenosti, ale resili jsme neco podobneho u jedne 1.9 TD ve 406, muze tam byt vice moznosti. - Netesnost hadic od turba - Zaseknuty ovladani mnozstvi paliva na vstrikovacim cerpadle - je to ovladany tlakem turba pres hadicku a pokud se to sekne, cerpadlo pak neda vice nafty - Upadle hadicky od ovladaciho ventilu EGR ventilu - zasekly a zaneseny EGR ventil Citovat
stajgrpavel Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 ahoj mam take 1.9td ale zadne problemi nemam ... tankuju nej na Benzine VERVU a jede krasne do 180km/h jake mas pneu ??? ja mam 195/60/r15 .. zkousel jsi nake cistice palivove soustavy ??? ja tam 2x do mesice leju SONAX morot se stisi a jede lepe. a myslim ze turbo by jsi poznal, aspon u me je slyset kdyz sepne. a to je dast casto :-) 3jku taham ke 100km/h ale ted nevim v kolika otackach to je :-) Citovat
uni-hoxis Odesláno 28. červen 2011 Autor Odesláno 28. červen 2011 pneu mám stejný. Asi mu to dám na servis, aby mi na to mrknul. Tankuju na OMV klasickou naftu, žádný čističe nedávám. Jak dávkuješ ten sonax a kde se dá koupit ? Jezdím málo, tak 150km týdně Citovat
stajgrpavel Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 SONAX kupuju kdyz tankuju cestou z prace na JETce v Jicine ale maji to snad vsude... cena je 160kc a je to tusim na 40-60l nafty ... ja natankuju za 1000kc a nalejuto cele... odkud jsi ??? ze by jsme se treba sesli a zkusime rozdil v autech ??? Citovat
stajgrpavel Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 jinak jezdim denne 60km a vic.... Citovat
stajgrpavel Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 promin ... uz jsem si vsiml ze jsi z Pisku ... pisu na telefonu tak si moc veci nevsimam :-) Citovat
Dement Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Já mám toto auto asi dva měsíce a taky zatím žádný problém,jen jsem ho musel dát trochu dokupy po předchozím majitelovi. Než jsem ho kupoval věděl jsem z tohoto webu,že 66 kW je slabé,ale pro mojí pohodovou jízdu plně dostačující.Kolik máš najeto?Bych to viděl na ten EGR. Jsem se chtěl zeptat:Co znamená pojem \"sepne turbo\" Citovat
stajgrpavel Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 no turbo nejde v nizkych otackach.... nebo se pletu ??? Citovat
stajgrpavel Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 66kw je myslim na toto auto dost :-) me to teda staci ... predtim jsem mel Seata Ibizu 1.4 r.v. 94 a to bylo slabe :-) jsem se bal i predjizdet :-P Citovat
Dement Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Podle mě,konkretně u tohoto motoru je turbo poháněno tak jako každé jiné výfukovými plyny.Tudíž plní(nebo se točí) při všech otáčkách.Ale při určitých otáčkách motoru dosahuje turbo svých optimálních otáček a na plno plní sání.U mého vozu má nejlepší zátah mezi 2000-3500 ot.,pak už netáhne.Já osobně jezdím do těch 130 km/h,pak to už moc žere.A pro tyto výkony je tento motor a turbo pro mě též dostačující.Při správně zvolené rychlosti a optimálních otáčkách není problém pro mě předjíždět. Citovat
stajgrpavel Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 vsak ja nerikal ze se ted bojim predjizdet... to jsem se bal s Ibizou :-) ted uz se bojej ostatni :-P a jeste k tomu turbu pri vyssich otackach je slyset ale v malich ho neslysim ... doufam ze to tak ma byt ??? a ja tedy jezdim rychleji nez 130km/h rano pospicham do prace a v noci z prace domu... a jeste k te nafte u OMV tankoval jsem tam 2x a moc spokojenej jsem zrovna nebyl .... verva je dle meho nazoru lepsi . Citovat
Dement Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Jj,tak to má být.Je taky možné že je jen zanesené turbo karbonem.Nevím jak to máš s EGRem,já jej mám odpojen.No,já kvalitu nafty moc neřeším,spíš cenu.Jak zde bylo na webu popisováno,tento motor není tak choulostivý na kvalitu nafty. Prosím tě,jaké máš zapsané volnoběžné otáčky v osvědčení o emisích? Citovat
stajgrpavel Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 otacky mam psane : volnobeh 700-900 maximalni 5000-5200 kolik mas ty ??? Citovat
R1kimi Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Zdravím, mám tiež teraz problém s mojou 1,9TD nechce sa jej do otáčok. Keď idem nad 100Km/h tak to už ide celkom pekne ale do tej rýchlosti je to zúfalé. Predtým mi to šlo oveľa lepšie. Potrebujem pretesniť vstreky - vymeniť podložky ( jeden vstrek mi podfukuje ) a chcem nechať premerať tlaky ale neviem aké by na tú moju mali byť. Poraďte prosím Citovat
uni-hoxis Odesláno 28. červen 2011 Autor Odesláno 28. červen 2011 volnoběžný otáčky mám 700-900 naměřených 810 a maximální 5000 - 5200 a naměřených 5060 Citovat
stajgrpavel Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 ja mam asi hnutou rucicku na budiku otacek ... me se drzi na 1200 ... a budik rychlosti mam posunutej o 7km/h... predchozi majitel si hral s osvetlenim budiku :-) Citovat
Dement Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 R1kimi-nejprve odstraň podfukování vstřiku a pak řeš proč nejde motor do otáček.Může to mít souvislost.Není náhodou otvírací tlak trysky napsaný v osvědčení o emisích? stajgrpavel-když jsem auto koupil,taky ukazoval volnoběh 1200 ot.Zjistil jsem nefunkční EP ventil pro ovládání zvýšení volnoběžných otáček u studeného motoru.Po výměně jsem musel seřídit volnoběh,ale ztratil jsem osvědčení o emisích a nikde jsem nenašel kolik jsou volnoběžné otáčky.Použil jsem hodnotu u stejného motoru z P309,ale bez turba.Nastavil jsem 800 ot.volnoběh,takže jsem se trefil. Ten rozdíl v rychlosti ti ukazuje v klidu nebo za jízdy?Máš správné gumy?Já mám gumy které neodpovídají techničáku a ukazuje mě to o 10 km/h více než skutečnost. Citovat
stajgrpavel Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 a jak se nastavuje volnobeh ??? a kde najdu EP ventil :-) Citovat
Dement Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 EP ventil je umístněn pod posilovačem brzd(označeno červeně) Lanko vede od podtlakové membrány(označeno modře) k vstřik.čerpadlu kde je připevněno k páce s dorazama.Šroubky s jistícíma matičkama.Teď nevím který to je přesně,jeden je na nizké otáčky,druhý na vyšší.Povolit matičku,šroubem nastavit doraz a utáhnout.Samozřejmě seřizovat na teplém motoru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.