Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 rok později...
Odesláno

zdravím, stává se mě, že po zahřátí při přidání plynu se motor jakoby dusí a začne táhnout až od 2500 ot., prý to může dělat spodní hadice od turba co vede do intercooleru, viz spousta článků, dá se koupi někde na netu? nic jsem nenašel

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Cau páni.Nechcem zakladat nové téma,mám aj ja taky problém,ze raz tahá auto raz nie.Vymenená klapka a egr v pezote nastavená pozícia egru+prehraty soft.Dnes som bol na diag a ziadnu chybu nevyhodilo.Nestreto sa niekto s takym problémom nahodou?Dakujem.Je to 2 hdi 407.

[upravil dne 8/8/13 21:07 od frenky]

Odesláno

Ahojte,

mne odišiel EGR ventil vo Viedni na ceste z Talianska. Auto som dal odtiahnuť do BA....:(:(Taktiež mi menili EGR ventil, lebo bol celý rozpadnutý. Auto však neťahá už tak parádne ako predtým. Jeden mechanik mi podal,že to je normalne po výmene EGR....vraj ten starý mohol byť už priseknutý a nezatváral-netesnil už tak dobre.... Ešte mi odporučil mrknúť na FAP filter, vraj treba cez DIAG. spustiť autoregeneraciu, a vraj pomôže aj toto, a zlepší sa tým vraj ťah-reakcie auta. No len mám v odpálený vetrák, tak regeneraciu FAP nemôžeme spustiť...je otázne,kolko mi ten vetrak nefungoval...zistil som to až teraz.:roker

Odesláno

hele to je divny.me se taky vysral EGR.Nejdrive se to projevovalo pri startech ale myslel jsem si ze je to necim jinym.No a pak na dalnici na Plzen mi klesl vykon a zdechlo to a tak jsem nastesti dojel setrvacnosti na benzinku na Rudnou.Po vymene to ale jede uplne stejne...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...