Síma Odesláno 14. červenec 2011 Autor Odesláno 14. červenec 2011 Tak mám vyřešeno nakonec to byl nedostatečný tlak v turbu a dělal to ELMAG ventil. Citovat
radimrepka Odesláno 18. červen 2013 Odesláno 18. červen 2013 zdravím, stává se mě, že po zahřátí při přidání plynu se motor jakoby dusí a začne táhnout až od 2500 ot., prý to může dělat spodní hadice od turba co vede do intercooleru, viz spousta článků, dá se koupi někde na netu? nic jsem nenašel Citovat
frenky Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Cau páni.Nechcem zakladat nové téma,mám aj ja taky problém,ze raz tahá auto raz nie.Vymenená klapka a egr v pezote nastavená pozícia egru+prehraty soft.Dnes som bol na diag a ziadnu chybu nevyhodilo.Nestreto sa niekto s takym problémom nahodou?Dakujem.Je to 2 hdi 407. [upravil dne 8/8/13 21:07 od frenky] Citovat
strecofero Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Ahojte, mne odišiel EGR ventil vo Viedni na ceste z Talianska. Auto som dal odtiahnuť do BA....:(Taktiež mi menili EGR ventil, lebo bol celý rozpadnutý. Auto však neťahá už tak parádne ako predtým. Jeden mechanik mi podal,že to je normalne po výmene EGR....vraj ten starý mohol byť už priseknutý a nezatváral-netesnil už tak dobre.... Ešte mi odporučil mrknúť na FAP filter, vraj treba cez DIAG. spustiť autoregeneraciu, a vraj pomôže aj toto, a zlepší sa tým vraj ťah-reakcie auta. No len mám v odpálený vetrák, tak regeneraciu FAP nemôžeme spustiť...je otázne,kolko mi ten vetrak nefungoval...zistil som to až teraz. Citovat
rhinos Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 hele to je divny.me se taky vysral EGR.Nejdrive se to projevovalo pri startech ale myslel jsem si ze je to necim jinym.No a pak na dalnici na Plzen mi klesl vykon a zdechlo to a tak jsem nastesti dojel setrvacnosti na benzinku na Rudnou.Po vymene to ale jede uplne stejne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.