Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ztráta výkonu auta aniž by se objevila nějaká porucha v pc a ani se nerosvítí kontrolka poruchy.Po nastartování jede auto normálně,ale když jedu tak se stratí výkon motoru a dělá to nepravidelně.Někdy to jezdí celý měsíc normálně a pak se stratí výkon třeba dvakrát za týden.po znovu nastartování jede zase

dobře.Mám najeto 130 000 Km poctivejch.

[upravil dne 29/6/11 12:19 Ferry]

Odesláno

Je to 2.0 hdi. Už se měnili klapky i snímač turba.To co napsala diagnostika a stále to samé.Hadice jsou taky v pořádku.A lopatky

turba vyčištěné.

[upravil dne 27/6/11 18:11 Síma]

Odesláno

No nechcem ta strasit, ale zazil som to sem tam aj ja. Nevenoval som tomu pozornost a potom sa mi to vypomstilo.

Vyzera to na momentove zaseknutie EGR ventilu. Tiez nevyhodil ziadnu hlasku a potom isiel normalne. Aspon si ho daj skontrolovat.;)

Mne sa potom zakusol a auto sa uz nedalo ani nastartovat.

Upozornenie: Hovorim to len z vlastnej skusenosti, nemusis to robit!!! pisem to len kvoli tomu, aby som nedostal zdrba od fachmanov ako straki007 a pod.

[upravil dne 27.6.2011 19:53 Rafko]

Odesláno

EGR u tveho motoru nema elektroventil....!!

A tlak turba co???

Ztrata tlaku nebo vysoky tlak nebo hlidani tlaku nebo koherence nebo napeti turba???

¨Neco z toho.

U kazdeho muze byt neco jine.

Odesláno
No nechcem ta strasit, ale zazil som to sem tam aj ja. Nevenoval som tomu pozornost a potom sa mi to vypomstilo.

Vyzera to na momentove zaseknutie EGR ventilu. Tiez nevyhodil ziadnu hlasku a potom isiel normalne. Aspon si ho daj skontrolovat.;)

Mne sa potom zakusol a auto sa uz nedalo ani nastartovat.

Upozornenie: Hovorim to len z vlastnej skusenosti, nemusis to robit!!! pisem to len kvoli tomu, aby som nedostal zdrba od fachmanov ako straki007 a pod.

[upravil dne 27.6.2011 19:53 Rafko]

:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...