Mara773 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Čau prosím vás mám takový menší problém včera jsem chtěl po 4 dnech jet někde s mojí 206kou 2.0 Hdi 66Kw a z ničeho nic mi začala při akceleraci cukat jak v nízkých tak i ve vyšších otáčkách nevíte někdo čím by to mohlo být ? Citovat
Mara773 Odesláno 25. červenec 2011 Autor Odesláno 25. červenec 2011 ale pokud se mi motor pořádně zahřeje tak se cukání zmírní někdy i úplně přestane myslel jsem že to může být špatnou naftou ale po natankování nové nádrže to je zase to samé zkoušel jsem dneska vyměnit vstřiky z jinačího motoru ale žádná změna Citovat
Pechy Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 Možná EGR? Mě to cukalo také a dia to vyhodilo chybu ohledně EGR, že při vypnutí motoru nedošlo k vyčištení nebo tak něco Citovat
Mara773 Odesláno 25. červenec 2011 Autor Odesláno 25. červenec 2011 já mám EGR zaslepený tak nevím jestli by to mohlo dělat i tak problémy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.