VincentCZE Odesláno 25. červen 2011 Odesláno 25. červen 2011 Jak na to ?Maji to nove BMW, Mercedes apod. Na jakém principu to funguje ?? Citovat
VincentCZE Odesláno 25. červen 2011 Autor Odesláno 25. červen 2011 Hodne by se mi to libilo na moji 405:) zacvaknout jen na prvni stupen, a aby se to potichu dotahlo bez jakekoliv rany do karoserie. Citovat
Jimmy106 Odesláno 25. červen 2011 Odesláno 25. červen 2011 Jj bude to asi na nejake motorky.. jinac jsem mel jednou tu cest jet v tom starym mercedesovi S500 (medved) a taky... nastupuju a nechtel jsem s tim jebnout tak se mi to nedocvaklo a typek kdyz to videl jak se chystam znovu otevrit abych s tim vice bouchnul, tak me chytil a upozornil, ze to ma ty samodocvaky... no ja jsem jenom nechapal Citovat
VincentCZE Odesláno 25. červen 2011 Autor Odesláno 25. červen 2011 Musim zjistit jak na to :-) Protože to je nejvíc. Navíc já 405 beru jako luxusní auto(i kdyz pomerne male luxusni auto), ale kdyz musim prastit s dverma, tak mi to depta Citovat
Jimmy106 Odesláno 25. červen 2011 Odesláno 25. červen 2011 Zkus se postourat treba na foru od BMW nebo MB nebo nahodit nove tema a treba ti poradi.. jenom jom nesmis rict, ze mas Puga Citovat
VincentCZE Odesláno 25. červen 2011 Autor Odesláno 25. červen 2011 sem registrovanej na classic bmw, klidne reknu ze to mam na zabozrouta(ten vyraz nemam rad - ale oni jo ) Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 co si pamatuju v lexusu tak soucastni zamku byl nejakej silnej elmag motor Citovat
razor Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 Já si myslím,že je to sice fajn,ale za tu přestavbu a práci to zřejmě nestojí..Mě se zavíraj dveře dost dobře,takže je to pro mě zbytečná masírka,i když neříká,že to není dobrý Citovat
omegaalfa Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 v bmw je v kazdým zámku servomotor (je součástí konkrétního zámku), který dvere přitáhne, cena jednoho zámku je cca 12000 kč .....pokud bys sehnal zámky musíš vyměnit i panty, za které se zámek chytá.....pochybuju že to bude pasovat do P405 a pochybuju že se dělají nějaké uni, každopádně za tuto cenu už seženeš k tomu i nějaký starý esko nebo sedmu jako bonus Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.