Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoši měl jsem auto v servisu bylo na diagnostice,vrátilo se mi domů a nejde mi dálkové ovládání dveří .Může to být tím že na dia. něco špatně odklikly .Poznámka nejde ani jeden klíč.

Odesláno

Nemůžete někdo prosím poradit zkoušel jsem ty klíče restartovat podle manuálu a nic ,nevíte co s tím mohl mechanik udělat říkal že přes dia se s tím nemohlo nic stát a baterku neodpojoval,tak kde může být ještě chyba.

Odesláno

cez dia sa da toho pokazit viac nez dost... cudujem sa ze si to nereklamoval hned v ten den a netrval na tom...

ale teraz uz ubehlo vela casu tak je to uz asi jedno.

jedine skusit nanovo naparovat dialkace na auto, prejst nastavenia na dia.

asi peu caka ze prides zas... :roll

zial bez dia nemas sancu nic urobit... ked nepomohlo ani nanovo nastavenie dialkacov podla manualu k vozidlu. :(

Odesláno

no jo ale on mi tvrdí že přes dia s tohle nenastavuje nebyl jsem přímo v peu. tak jak je to s dia nastavuje se i central zamikání.

Odesláno

Pokud se s nimi nedohodneš, tak nezbyde než jít na dia někam jinam a zjistit, zda není dálkové deaktivováno, ale to by měli zjistit už v tom servisu, co ti to dělali. Teď je ještě otázka na jaké dia to vlastně dělali.

[upravil dne 26/6/11 21:14 HonzaZ]

Odesláno

no to si mal na zaciatku napisat :)

teraz si povedal ze nebolo na origo diagnostike ?

tiez ma zaujima na akej dia to potom bolo...

to ze to neni origo PEU servis, neznamena ze nemaju orig diag na peugeoty

potom by som to videl na nejaku habaduru, alebo s tym nevedia poriadne robit,

alebo umysel?:bacha

Odesláno

Specializuje se na francouze ,takže by snad neměl být problém zítra dám vědět jak jsem dopadl ,jinak děkuji všem za rady a odpovědi.

Odesláno

Ještě jednu věc ,když je to zamčený jenom klíčem tak je alarm nefunkční a co je to super uzamčení má to nějakej význam.

Odesláno

Alarm se pokud vím aktivuje přes dálkové. Superzamykání je funkce, která znemožní otevření auta, např. po rozbití skla, páčkou na otevírání dveří zevnitř.

Odesláno

Takže hlásím opraveno.Prý nějaký pokles napětí ,který způsobil nefunkčnost klíčů .Odpojily baterku asi za hodinu znovu zapojily a restartovaly klíče podle manualu.Teď se můžu jenom modlit,aby stálo zítra auto před barákem.Doufám že to byla jenom krpa mechanika a ne nějaká fligna.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...