petk Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 Hoši měl jsem auto v servisu bylo na diagnostice,vrátilo se mi domů a nejde mi dálkové ovládání dveří .Může to být tím že na dia. něco špatně odklikly .Poznámka nejde ani jeden klíč. Citovat
petk Odesláno 26. červen 2011 Autor Odesláno 26. červen 2011 Nemůžete někdo prosím poradit zkoušel jsem ty klíče restartovat podle manuálu a nic ,nevíte co s tím mohl mechanik udělat říkal že přes dia se s tím nemohlo nic stát a baterku neodpojoval,tak kde může být ještě chyba. Citovat
Marcel00 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 cez dia sa da toho pokazit viac nez dost... cudujem sa ze si to nereklamoval hned v ten den a netrval na tom... ale teraz uz ubehlo vela casu tak je to uz asi jedno. jedine skusit nanovo naparovat dialkace na auto, prejst nastavenia na dia. asi peu caka ze prides zas... zial bez dia nemas sancu nic urobit... ked nepomohlo ani nanovo nastavenie dialkacov podla manualu k vozidlu. Citovat
petk Odesláno 26. červen 2011 Autor Odesláno 26. červen 2011 no jo ale on mi tvrdí že přes dia s tohle nenastavuje nebyl jsem přímo v peu. tak jak je to s dia nastavuje se i central zamikání. Citovat
HonzaZ Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Pokud se s nimi nedohodneš, tak nezbyde než jít na dia někam jinam a zjistit, zda není dálkové deaktivováno, ale to by měli zjistit už v tom servisu, co ti to dělali. Teď je ještě otázka na jaké dia to vlastně dělali. [upravil dne 26/6/11 21:14 HonzaZ] Citovat
Marcel00 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 no to si mal na zaciatku napisat teraz si povedal ze nebolo na origo diagnostike ? tiez ma zaujima na akej dia to potom bolo... to ze to neni origo PEU servis, neznamena ze nemaju orig diag na peugeoty potom by som to videl na nejaku habaduru, alebo s tym nevedia poriadne robit, alebo umysel? Citovat
petk Odesláno 26. červen 2011 Autor Odesláno 26. červen 2011 Specializuje se na francouze ,takže by snad neměl být problém zítra dám vědět jak jsem dopadl ,jinak děkuji všem za rady a odpovědi. Citovat
Marcel00 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 a sme doma tak drzim palce a urcite daj vediet kde bol pes zakopany Citovat
petk Odesláno 26. červen 2011 Autor Odesláno 26. červen 2011 Ještě jednu věc ,když je to zamčený jenom klíčem tak je alarm nefunkční a co je to super uzamčení má to nějakej význam. Citovat
HonzaZ Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Alarm se pokud vím aktivuje přes dálkové. Superzamykání je funkce, která znemožní otevření auta, např. po rozbití skla, páčkou na otevírání dveří zevnitř. Citovat
petk Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Takže hlásím opraveno.Prý nějaký pokles napětí ,který způsobil nefunkčnost klíčů .Odpojily baterku asi za hodinu znovu zapojily a restartovaly klíče podle manualu.Teď se můžu jenom modlit,aby stálo zítra auto před barákem.Doufám že to byla jenom krpa mechanika a ne nějaká fligna. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.