Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chci se zeptat pri otaceni volantem(temeř v plnem reidu) pri pohinani mi neco praskne ,bouchne s predny napravy.cim to je ??.co odporucite vymenit,nejakej kloub?dela to i pri couvani..ale ne vzdy.pri jizde volant v celku v klidu.dekuji za pomoc.

Odesláno

Sundej kolo a koukni se detailne na vsechny plasty, sice nechapu jak by to mohlo delat pokud mas normalni kola ale je to mozny, ze jak pise 106stak tak ze ti dre kolo o podbeh...

Odesláno

mne to tiež robilo a teraz som menil spodny čep,ložisko náboja,čep riadenia,horne ložisko na tlmiči a po včerajšom poskladani to prestalo a hlavne všetko je tak pekne tuhe takže aj tak sa da :-D a ešte aj tlmič som menil ten bol uplne v ...

• O 8 měsíců později...
Odesláno

A ako sa prejavuju KO tycky stabilizatora?Aj ja sledujem nejake dute zvuky z (prepokladam) prednej napravy.Nie ked kolo najde na vytlk,ale mam pocit,ze hlavne vtedy ked sa potom auto hybe(kolise).Teraz je to velmi jasne pocut,ked prechadza namrznutou cestou,ktora je velmi hrbolata,teda auto sa hybe zo strany na stranu.V pondelok idem na zdvihak,meni sa koniec vyfuku-tlmic a bude kontrola komplet naprav.Predne prave rameno sa menilo kvoli capu pred 15 mesiacmi,nabehane cca 3500km.

Odesláno

Ja pozorujem tie dute zvuky za jazdy,nie pri otacani kolesami,nie pri prejazde vytlkom,ale ked sa zacne \"hybat\" karoseria,teda naklony po nerovnosti.:myslim

V tychto autach su problemy s prednou napravou standardne,pretoze je to tazke auto a hlavne motor.Tusim je tam jedna priecna stabilzacna tyc navyse kvoli motoru.

[upravil dne 4/3/12 21:14 od xpetrix]

Odesláno

Tak uz som zo servisu doma.Vyfuk vymeneny,rychlo a bez problemov a naprava skontrolovana.Sarapatu robi prava tycka stabilizatora.Uz je objednana a v stredu rano sa meni.Len love,love a love...:fnuk

Odesláno

Ale toto je poriadna pokladnicka.Vela veci zozenies iba priamo z Talianska-original,kedze je to import a na Slovensku som este inu Phedru nevidel,vlastne este v zivote som inu nestretol.Aj ten vyfuk mi zabezpecil preseda Pe.Tr,ak sa nemylim,tak z Rakuska.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...