Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
...proč je těch benzínů 2.0 tak strašně málo, jak v ČR tak v EU? To si je lidi tolik nechávají, nebo jich bylo tak málo?

ne... staci kuknut spotrebu v meste a hned v tom mas jasno :D:D:D

Odesláno
Jednoduché....... Nafta vládne světu......

A teď do mě benziňáci.....:D:D:D

A co servis? HDi se prý servisuje za daleko větší prachy, než ty benzíny, četl jsem...

Co se, bezíňáci, nejvíce kazí na těch motorech? Děkuji

Odesláno

TO MAGICKY MAGIC : Já mám zkušenosti s benzínem u Peugeotu jenom dobré,nikdy,zaplat\' Pán Bůh,jsem neměl žádné větší závady co se týče přímo motoru.Moje předchozí 406-ka kombi r.v. 1997 2.0 16V šlapala jako hodinky,měl jsem ji 7 let a za tu dobu jsem měnil spojku,přední tlumiče,brzd. kotouče,apod.

Nyní mám cca půl roku 407-ku,opět kombi,ale 1.8 16V,dovezenou z holandska a jsem s ní také zatím spokojený.Měl jsem problém s klimatizací a předním ložiskem,ale už je vše o.k.

Proč jsem šel do slabší kubatury?Ten dvoulitr mi opravdu hodně žral,nevím,jak a kde jezdíš ty,ale při tom popojíždění tady po Praze to bylo dost.Současná moje 1.8-ka je na tom o něco lépe,ale také žádný zázrak,musíš počítat s tím,že na hodnoty spotřeby dieslu se nikdy nedostaneš.

A proč je málo benzínů ? Kvůli spotřebě,to je jasný přece.Já bych si třeba diesel nikdy nekoupil,takže u mě je to daný,spotřeba,nespotřeba.:D

Neboj se toho dvoulitru,poznáš,jaké to je s ním svezení,jeho sílu a pružnost. :papa

Odesláno
Neboj se toho dvoulitru,poznáš,jaké to je s ním svezení,jeho sílu a pružnost. :papa

nemyslim si ze 2.0 benzin je lepsi ako 2.0 diesel.

diesel ma daleko lepsi krutiaci moment o 130Nm viac,

krutiaci moment uz pri 2000ot co u benzinu treba hnat aspon na 4000

je iba o 100kg tazsi akurat u benzinu je zrychlenie o 0,7s na 100-ku lepsie.

o spotrebe je skoda reci...

jednoznacne ma diesel navrch. ak sa bavime o porovnani motorov s objemom 2ltr...

ak benzin tak aspon 3.0 6V... benzin nema zmysel kupovat slaby motor,

ak to ma zrat vela paliva tak nech to stoji zato...

[upravil dne 21/6/11 23:16 Marcel00]

Odesláno

jestli máš opravdu nájezd přes 20 000km a už uvažuješ o přestavbě neber 2,0 ale buď 2,2 respektivě 3,0...jelikož to jsou auta na dálky 1,8 a 2,0 jsou spíše do města. např.2,0 ,,žere,, víc při rychlosti 130km než 2,2.

Jinak je to už 5 let staré auto a nemyslím si, že by mělo mít hodnotu téměř 9000éček a to v sedanu a ještě benzín.Když se jukneš za kolik se už prodávají 07-08....tak ti to řekne dost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...