Marcel00 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 ...proč je těch benzínů 2.0 tak strašně málo, jak v ČR tak v EU? To si je lidi tolik nechávají, nebo jich bylo tak málo? ne... staci kuknut spotrebu v meste a hned v tom mas jasno :D:D Citovat
MagickyMagic Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 Jednoduché....... Nafta vládne světu...... A teď do mě benziňáci.....:D:D A co servis? HDi se prý servisuje za daleko větší prachy, než ty benzíny, četl jsem... Co se, bezíňáci, nejvíce kazí na těch motorech? Děkuji Citovat
kveton Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 souhlas, pokud nechtějí poslat vinko, tak tam ani nejezdi Citovat
prco88 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Nazdar ja ma 2,0 Hdi r.v. 2006 a maximalna spokojnost...Daj zistit VIN a uvidis...ale tiez som radsej za naftak ako benzin... Citovat
filipino Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 TO MAGICKY MAGIC : Já mám zkušenosti s benzínem u Peugeotu jenom dobré,nikdy,zaplat\' Pán Bůh,jsem neměl žádné větší závady co se týče přímo motoru.Moje předchozí 406-ka kombi r.v. 1997 2.0 16V šlapala jako hodinky,měl jsem ji 7 let a za tu dobu jsem měnil spojku,přední tlumiče,brzd. kotouče,apod. Nyní mám cca půl roku 407-ku,opět kombi,ale 1.8 16V,dovezenou z holandska a jsem s ní také zatím spokojený.Měl jsem problém s klimatizací a předním ložiskem,ale už je vše o.k. Proč jsem šel do slabší kubatury?Ten dvoulitr mi opravdu hodně žral,nevím,jak a kde jezdíš ty,ale při tom popojíždění tady po Praze to bylo dost.Současná moje 1.8-ka je na tom o něco lépe,ale také žádný zázrak,musíš počítat s tím,že na hodnoty spotřeby dieslu se nikdy nedostaneš. A proč je málo benzínů ? Kvůli spotřebě,to je jasný přece.Já bych si třeba diesel nikdy nekoupil,takže u mě je to daný,spotřeba,nespotřeba. Neboj se toho dvoulitru,poznáš,jaké to je s ním svezení,jeho sílu a pružnost. Citovat
Marcel00 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Neboj se toho dvoulitru,poznáš,jaké to je s ním svezení,jeho sílu a pružnost. nemyslim si ze 2.0 benzin je lepsi ako 2.0 diesel. diesel ma daleko lepsi krutiaci moment o 130Nm viac, krutiaci moment uz pri 2000ot co u benzinu treba hnat aspon na 4000 je iba o 100kg tazsi akurat u benzinu je zrychlenie o 0,7s na 100-ku lepsie. o spotrebe je skoda reci... jednoznacne ma diesel navrch. ak sa bavime o porovnani motorov s objemom 2ltr... ak benzin tak aspon 3.0 6V... benzin nema zmysel kupovat slaby motor, ak to ma zrat vela paliva tak nech to stoji zato... [upravil dne 21/6/11 23:16 Marcel00] Citovat
John_Ice Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 jestli máš opravdu nájezd přes 20 000km a už uvažuješ o přestavbě neber 2,0 ale buď 2,2 respektivě 3,0...jelikož to jsou auta na dálky 1,8 a 2,0 jsou spíše do města. např.2,0 ,,žere,, víc při rychlosti 130km než 2,2. Jinak je to už 5 let staré auto a nemyslím si, že by mělo mít hodnotu téměř 9000éček a to v sedanu a ještě benzín.Když se jukneš za kolik se už prodávají 07-08....tak ti to řekne dost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.