dolcett Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 Podotykam ze NEKDY, v urcitych rychlostech a to pokazde jinak zacne rucicka poskakovat a drncet a jindy je zase uplne v klidu, vymenil jsem nahon je tam takova dost brutalni smycka tak nevim jak dlouho vydrzi... nebo ze by to bylo v pristrojovce? :-( Citovat
Guest NiceOne Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 Jo muze to byt v pristrojovce (vlastni zkusenost) Je to prisernej zvuk zvysujici se s rychlosti a rucicka litala +- 50 km/h, po zahrati interieru to vzdy prestalo. Pry to byl pridrenej nejakej magnet nebo co (ja to neopravoval) - pomohlo promazani tachometru. Citovat
Marcel Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 hmm me tachometr lital uz silenym zpusobem - pri 100km/h ukazoval od 0 do 180kmh (A PAK SI VYBER) tak sem ho vymenil a tady ten mi zas pri velkych mrazech silene rve ze 220W repraky maj co delat aby to prervali!!! ale po zahrati interieru to vzdy utichne! uz aby bylo teplo!!! Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Napsán autorem dolcett Podotykam ze NEKDY, v urcitych rychlostech a to pokazde jinak zacne rucicka poskakovat a drncet a jindy je zase uplne v klidu, vymenil jsem nahon je tam takova dost brutalni smycka tak nevim jak dlouho vydrzi... nebo ze by to bylo v pristrojovce? :-( Stará známá závada, mrkni sem ------> http://www.peugeot-club.com/topic/5601-pristrojova-deska---nefunguje---nejde-ot-kmita-rychlomer/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.