Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

stává se mi,že když sundám nohu z plynu a brzdim motorem tak auto začne popocukávat (r.v.91 3.0 V6). U bývalé modré se mi to stávalo taky,ale tam to vyřešilo odcházející snímač teploty nasávaného vzduchu.Tady sem dal nové a nic se nezměnilo.Nemá někdo nějaký typ na to? Předem děkuji :super

Odesláno

napis pri akych otackach ti to cuka...

totiz pri deceleracii nejde ziadne palivo do motora/vstrekov, a nevidim dovod aby auto cukalo...

bo ked mas zaradenu 5ku a ides 30km/h tak to cuka kazdemu...

neber to prosim spatne, ale su tu ludia ktory su schpopny ist na 5 stupni 40km/h...

Odesláno
stává se mi,že když sundám nohu z plynu a brzdim motorem tak auto začne popocukávat (r.v.91 3.0 V6). U bývalé modré se mi to stávalo taky,ale tam to vyřešilo odcházející snímač teploty nasávaného vzduchu.Tady sem dal nové a nic se nezměnilo.Nemá někdo nějaký typ na to? Předem děkuji :super
Prosím tě, kde najdu tento snímač? Mám uplně stejný problém a nějak stále nevyřešen. Děkuji
Odesláno

snímač najdeš za klapkou!

Jinak na svíčky jsem koukal a jsou pěkný! Dělá mi to různě a v různých rychlostech! Nejčastěji mi však přijde na 3kutak řeřněmě když jedu 50km/h.Sundám nohu z plynu a dělá to jako kdybych přošlapával plynový pedál.

Odesláno

jo, tak to je v prdeli, protože mě to dělá taky, sice u 2.0 16V P406, ale přesně jak ty říkáš...nejhorší je, že se mi to nepodařilo ještě vyřešit....ani u sedana co jsem měl předtím ani u kupéčka....:grr

Odesláno

mne to tiez takto blbne,kdosi tu kedysi pisal,ze to tak ma byt,no neviem...zvykol som si na to a neriesim to,ale keby ste prisli na to,cim to je,budem rad:papa

Odesláno

to cuka treba ve 2tis. i vic! Ale vsiml sem si,ze spis pri teplem motoru! Napadlo me jeste cidlo teploty vody! KDysi sem slysel,ze 605ky a XMka se bez tohoto cidla nenastartujou!

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...