H@sky Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Zdravím pánové, mám menší problémek na straně řiediče jak jse automatické stahovaní oken jen že čudla zmáčknu a okno sjede samo celé, tak mě to najednou přestalo fungovat a nejede to samo musím to držet, to by mě ani tolik nevadilo , ale jedná se mi o to že když vytahuju okno nahoru tak nejede plynule ale zasekává se a musím to pokaždý znova zmáčknout a popojede jen o kousek a musím to znova zmáčknout. Co by to mohlo být ??:myslim Citovat
Šalda Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Někdo to tu už popisoval, myslím že se to má držet dýl zmáčklý, nechat to sjet dolů, a pak myslím zase dýl zmáčknout než to vyjede na horu:myslim Něco na tenhle způsob, kdyžtak zkus použít hledání Citovat
h4wk3y Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 jo, celou cestu dolu drz ovladac zmacknuty a tak 5 sekund po tom, co to dojede to teprve pust... to same nahoru... taky to drza tak o 5 sekund dele, nez trva vyjeti okna... pak by to melo chodit.. Citovat
H@sky Odesláno 18. červen 2011 Autor Odesláno 18. červen 2011 Ale mě to okno plynuje nahoru nevyjede vyjiždí mi po kouskách... Citovat
Šalda Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Tím návodem jak píše Havkey bys to měl právě vrátit zpět do původního stavu, kdy okno potom bude zase vyjíždět automaticky;) Citovat
H@sky Odesláno 18. červen 2011 Autor Odesláno 18. červen 2011 Děkuji pánové okno už zase chodí tak jak má...:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.