Stenlly777 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Zdravim vsechny Peugeotaky,Potreboval bych poradit jakym zpusobem funguje u Peugota 3d. 106 stahovani oken v el.Popisu zavadu : pri stazeni praveho kokena je vse OK,ale jak zacnu okno zavirat tak mi vyskoci sklo z takovym kovovim uchytem z te gumy ktera je na prave strane okna,svysla strana a skrizi se mi cele sklo,tim padem nejde zavirit.Nevite nekdo na jakym zpusobem toto founguje,jestli tam chybi nejaka vodici lista ci neco podobneho?Jestli ano tak jaka a kde bych ji mohl sehnat.Predem dekuji za kazdou radu.Stenlly Citovat
hanci.miso Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 mal som ten problem, vymenil som cele tesnenie okolo okna a vše ok, zrejme časom to bolo tak vychodene že ked som to namazal tak už to aj vyskakovalo :-D Citovat
loki Odesláno 28. srpen 2011 Odesláno 28. srpen 2011 Ahoj ,pred pár dny jsem to taky řešil,kdyz sklo celé vyndáš,tak je na skle v horním rohu takový plastík,mel jsem ho ulomený,tak jsem ho vymenil a bylo po problému Citovat
Jimmy106 Odesláno 28. srpen 2011 Odesláno 28. srpen 2011 presne jak pise Loki... kdyz jsem mel okno vyndany tak jsem ho tam pak zapomnel vratit a neslo nahoru,.. se vzdycky zasprajcovalo... pak jsem si vsimnul te dirky, vratil jsem plastik do toho vodiciho blbce v tesneni a oukej.. Citovat
hanci.miso Odesláno 4. září 2011 Odesláno 4. září 2011 no po prerabani spolujazdcovej strany som zistil že som ho mal slabo zatlačeny a vyskakovalo skus toto ono to vyzera že je v tej dražke ale nebolo skus porovnat obe strany Citovat
liza6 Odesláno 17. září 2011 Odesláno 17. září 2011 Mám ten samý problém, zjistil jsem, že tam chybí ten držák do lišty. Můj problém spočívá vtom, kde bych ho sehnal a na kolik může vyjít nebo nezkoušel to doma nějak vyrobit? Nemá ho tu někdo, že by mi ho poslal nebo bych si dojel? Díky za info;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.