Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte vsichni dneska se mi stalo ze jsem jel do Ostravy a pri ceste zpatky domu na dalnici z Ostravy do Frydku mi ukazovala mapa nekde centrum Ostravy i kdyz uz jsem byl skoro v Paskove rozdil mezi tim kde jsem byl a co ukazovala mapa je nejaky ¨ch 20km.Nevite kde je problem.Do ted vsechno fungovalo mapy mam 2010/11 ted jsem vypalil 2011/12 tak to pujdu skusit jestli to neni tim.

Odesláno

No to kazdopadne ale co ted s tim a proc se to stalo.:D

A mimochodem ta mapa 2011/12 dela to stejne.Po nandani cd s mapou se hned ukaze uplne jina poloha nez na ktere jsem.

[upravil dne 18.6.11 02:46 PM bubakkaja]

Odesláno

Tak jsem dneska rano dosel k autu porad adresa nekde v Ostrave jel jsem za kamaradem do garaze a tam to naskocilo spravne.Takze se porad utvrzuju v tom ze elekztrika v Peugeotu a Citroenu si zije svym vlastnim zivotem.

Odesláno

Na určení polohy GPS stačí 3 satelity. Pokud k tomu má být i nadmořská výška tak min 4.

Čím víc tím líp, hlavně ve městě nebo v kopcích.

Tady kolegovi asi odchází GPS antena. Někdy pomůže odpojit Aku a zresetovat.

Pojem \"špatně zkalibrovaná mapa\" u autonavigací neexistuje. To tak maximálně v PC v OziExploreru.

[upravil dne 26/6/11 00:01 Milhaus65]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...