Tomášok Odesláno 23. červenec 2015 Odesláno 23. červenec 2015 http://www.peugeot-club.com/topic/77040-p-807-fotonavod-na-demontaz-hlavneho-ventilatora-kurenia-klimatizacie/?p=1602813 Děkuji Ferinko. Citovat
Manifico Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 (upraveno) Závada odstarněna. Špatný kontakt na relátku. Teď to běží jak má. Upraveno 4. srpen 2015 uživatelem Manifico Citovat
honzina24 Odesláno 23. leden 2017 Odesláno 23. leden 2017 Čau chlapi. Mám něco podobného, ale s tím že mě nefouká ani jeden ventilátor a když přidávám na tom pracujem kolečku tak mi ty listy ventilátoru blbnou. Auto mi teď stalo od půlky prosince do dneška. Citovat
PSA Odesláno 24. leden 2017 Odesláno 24. leden 2017 Měl jsem problém s motorem předního větráku, dle zde uvedeného návodu jsem ten starý vyndal, po prozkoumání měl zcela sjete uhlíky a byl vydřený rotor tedy komutátor nebo jak se tomu říká, kdy jedna ploška byla zcela prošoupaná na past, což vysvětluje že se to někdy nejde když to stojí zrovna na té vydřená plošce, tedy výměna za nový vygogleno za 1500 kč i s poštovným, ale na obalu a na plastech Denso , samotný motor polsko? Jelikož mám ty auta dvě takže mohu konstatovat že v 250 000 odejede ventilátor topení ale i spousta dalších věcí, ale to pro jiné vlákno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.