Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Ostrava!!! či Opava 22.6. 18h  

1. 1. Ostrava!!! či Opava 22.6. 18h

• Ostrava
      9
    • Opava
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

for tom406 : tak aby zasedl na místo spolujezdce do Imprezy na to musí mít člověk odvahu :D[/rquote]

já jezdím na spotřebu:D tak že pomalinku abych se vešel do 13L:D Vydržím to asi 10km:Da pak jedu za 17+ L

Odesláno

tom406: teď už chápu to nabídnuté volné místo :D s takovou spotřebou je lepší náklady snížit na polovinu :D

Odesláno
tom406: teď už chápu to nabídnuté volné místo :D s takovou spotřebou je lepší náklady snížit na polovinu :D

vidíš to mě nenapadlo. udělám z toho nejdražší TAXI v Ostravě:D

Odesláno

Tom: můžeš to prodávat jako \"zážitek\" to teď frčí .....ženské to budou kupovat chlapům k narodkám, vánocům, výročí apod.... :D

Odesláno

Alpinka: \"Miláčku, máme výročí. Chci ti někoho představit ... tak tohle je Tom a ta bílá Impreza venku je jeho... PRÁSK :D ..... Néé počkej, to měl být dárek...\"

\"Já ti dám Tom :roker:D\"

[upravil dne 15/6/2011 22:42 Pata]

Odesláno

Tak jsem přijel z Kerska (chatová oblast cca. 50km od Prahy) samo že služebně. Hlasuji pro Opavu a určo přijedu,dneska mám nové přední sklo. A moc se těším na nové informace a přátele značky Peugeot.

Eltonku,díky za info:D:mrk:D

Odesláno

Tak ja se momentalne podrobil operaci meho prstiku ktery jsem 2 tydny myslel ze je jenom narazen a ejhle byl zlomen a jeste vyklouben :D brankar klouby nikdy neresil :) ale nastesti jsem uz doma a muzu ridit takze dorazim :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...