Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem do pažouta vrazil SIM a následně smazal celý seznam předchozí majitelky z B.Vše v pohodě až po dalším nastartování hláška Emergency call deaktivated.Po hledání na netu jsem zjistil,že jsem smazal číslo,na které se volá pomoc a obnovuje se to SMS,která musí být někde přijata v Peugeotě či co.Je to otravný.Setkal se s tím někdo??

Díky za nápady jak tuto hlášku zabít navždy.

Odesláno

Tak to je mazec.Pokusím se ještě odeslat SMS do Belgie,Francie a Německa.Na Eurovanu jsou nějaká čísla.

Je škoda Přemo,že jste tak daleko.Asi by jsme si pokecali.Jsem obstojný hacker :D:D:D a spostu softu umím upravit a vylepšit.

Odesláno

Ok....tak dodělejte aby se při zobrazení autíčka ze správností tlaku v pneu zobrazoval přímo tlak a teplota........ auto to umí....bo přes dia vidím přesný tlak a teplotu daného kola......

Odesláno

Už mám na disku rozhrabaný soft 8.1 takže se pokusím v Tripu něco vymyslet.Nebyl by obrázek jak to má vypadat?Hlavně bych musel vidět soft diagnostiky,která to snímá a cesty odkud to bere.To nejni až takový problém,ale nevím,jestli soft ,který se instaluje podporuje cestu,která zobrazí dané hodnoty.Musí se to celý překopat a experimentovat.Hlavně se musí nějak vymyslet,aby nemusel být nastartovaný motor.Nevíš jak to obejít a připojit to na zdroj tak,aby RT 4 nepadala do ekonomu.Myslím,že volnoběhy cca hodinové motoru nikterak neprospívají.ˇUplná bomba by byla to mít na stole,jako ladím navi a PC.

Odesláno

Tak tuhle obrazovku mám zaplou.Představuješ si u každého kola údal o tlaku místo OK a teploty vody atd....

Straki007 mám RT 4 a schánět nebudeš žádnou protože pracuji na jiném disku než je v rádiu.

Odesláno

Prema ma ale RT3.

A tam disk neni.Musis menit primo pres cd na kterem jsou vsechny udaje o zobrazeni a pak to tlacit pres boot do RT3:(

U RT4 se to podari mozna driv nez u RT3......

[upravil dne 13/6/11 18:48 straki007]

Odesláno

Potřeboval bych soft diagnostiky.K dispozici mám jen VAG.Musím vidět jak to funguje a soubory diagnostiky,aby šlo přebrat zobrazení dat do TRIPU.

Odesláno

Mám jen CD 8.1 pro RT 4.Zatím jsem u kol objevil jen hodnoty OK a Stop.Žádná cesta pro průběh dat s řídící jednotkou.Mluvím o softu 8.1

[Edited on 13/6/11 18:03 Raiser]

Odesláno

Zatím jsem našel jen dva.Ono to nejni jen tak.....Ale mohu tam natrvrdo dát údaj jaký si zvolíš :D:D:D,nebo bmp.obrázek dle výběru,ale cestu zatím nemám.

Odesláno

Na 90% to nepujde.

Ale pockame.

A myslim ze ikdz jo tak nejde pracovat s udajema.

Musela by se vzit i info z BSI aby RT3 nebo4 vedela co ma rict.

Jenom v BSI toiz je videt tlak ta pak posila jenom potrebne (jak se pise vis) 3 info o stavu.Nepovazuje se za potrebne ukazovat tlak.....jenom stav:D

Odesláno

No tohle jde.

Obrazky a pozadi jo.

Ale napriklad tam dokopat info primo o teplote oleje vody tlak pneu tlak turba.

A potom se bude smekat,ale stejne mate odvahu na tohle..... :aut:aut

Ted jsem temer po 4 mesicich doresil padlou RT4:blicismajlik

[upravil dne 13/6/11 19:37 straki007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...