Guest servisman Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Původně zaslal: jirkafous Sarkomi : pokud to osvětluje prostor mezi dveřmi a prahem, tak to bude ono, já to neviděl, jen jsem to někde četl. Musím se někde podívat po bílých bočních směrovkách a ty tam dát. Díky. taky o tom uvažuji ale nechám to až na teplé počasí Citovat
Guest servisman Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Původně zaslal: miukoslav306 Původně zaslal: jirkafous No tak takhle jsem to nemyslel udělat - jen něco jako stropní svítidlo, aby to osvětlilo prostor, kam vystupuji a při zavření dveří zhaslo. Nejsem zastáncem osvětleného auta jako vánoční stromeček. Údajně se to na požádání montovalo, ale musí být jiné madlo. Domníval jsem se, že někdo z Vás to má. to akože možno malo byť ako tutning a ak si chcel ozaj len osvetlenie bielym svetlom tak to v sekcií tuning nemalo čo robyť Citovat
miukoslav306 Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 ja chcem svoj nápad zdokonaliť nie tak prerobiť Citovat
miukoslav306 Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 ja chcem svoj nápad zdokonaliť nie tak prerobiť Citovat
Guest servisman Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Původně zaslal: miukoslav306 ja chcem svoj nápad zdokonaliť nie tak prerobiť v čem zdokonalit svítí svítí co bys ještě chtěl:superaby to blikalo:myslim [upravil dne 19/12/07 sarkomi] Citovat
miukoslav306 Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Původně zaslal: sarkomi Původně zaslal: miukoslav306 ja chcem svoj nápad zdokonaliť nie tak prerobiť v čem zdokonalit svítí svítí co bys ještě chtěl:superaby to blikalo:myslim [upravil dne 19/12/07 sarkomi] nie nie mne ide o to ci to tiez niekto nema podobne nejako riesene a nejde len o to aby si videl kam slapes ale light tuning Citovat
Guest servisman Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 na tuning nejsem takže se mnou moc nepořídíš,pokud něco dělám tak účelově. Citovat
miukoslav306 Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Původně zaslal: sarkomi na tuning nejsem takže se mnou moc nepořídíš,pokud něco dělám tak účelově. tak potom prečo sa zapajaš do debaty v tejto sekcii? "tuning" Citovat
miukoslav306 Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: sarkomi tak potom prečo sa zapajaš do debaty v tejto sekcii? "tuning" a nemužu? dotyčnému jsem odpověděl co potřeboval i s obr ok ok Citovat
jirkafous Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Díky. Předpokládal jsem, že když si chci na auto dát něco, co tam nebylo, tak by to mohlo být v této sekci. Jinak se omlouvám a přeji všem šťastné, spokojené a veselé svátky a do toho nového roku vše nejlepší, hodně zdraví, pohody a štěstí a spolehlivá auta a hodně ujetých km. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Původně zaslal: jirkafous Díky. Předpokládal jsem, že když si chci na auto dát něco, co tam nebylo, tak by to mohlo být v této sekci. Jinak se omlouvám a přeji všem šťastné, spokojené a veselé svátky a do toho nového roku vše nejlepší, hodně zdraví, pohody a štěstí a spolehlivá auta a hodně ujetých km. něco co tam nebylo??To máš třeba střešní okno zástěrky palubní počítač rádio a není to tuning,třeba tu chybí sekce upravy auta:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.