robozv Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 A čo im chceš maltu miešať? Snaď nečakáš že ti niekto napíše aby si zostal doma. to nie to ma ani nenapadlo. nechám všetko tak ved zraz je zraz treba ísť a zúčastniť sa. :papa:papa:D:D:D vsak si vies odpovedat aj sam tak naco nas zatazujes takou vecou ze ze co mas spravit Citovat
kaper Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 A čo im chceš maltu miešať? Snaď nečakáš že ti niekto napíše aby si zostal doma. to nie to ma ani nenapadlo. nechám všetko tak ved zraz je zraz treba ísť a zúčastniť sa. :papa:papa:D:D:D vsak si vies odpovedat aj sam tak naco nas zatazujes takou vecou ze ze co mas spravit Chlapci povinnosť je jedna vec a hoby druhá ale aj tak je rozhodnuté doma by som len štekal po majstroch a takto si odpočiniem :D:D Citovat
Durko Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Tak a teraz poradťe čo mám spraviť ja v stredu pred zrazom prídu robiť omietky a dokedy budú robiť do nedele. A ja teraz jako čo sa mám?????:(:myslim blbá otázka blbá odpoved: ostane nám viac piva Citovat
winco Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 no tak ja poslušne hlasim, že v sobotu dojede opäť aj moj Tatik........inak už je aj registrovany tu na stranke pod nickom: rocker no neprispieva ....tak si možte písať že v sobotu pridem ja na svojom a tatik na svojom a len sobota od rana Citovat
tomik1987 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 2 a mozno 4 ks peugeotov dojdu aj z Brezna.. uvidime ako sa dohodneme.. a to budú všetko 406 Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 tak podle prihlasovadla nas tam moc spat nebude proč taková bída , minisraz lamete rekordy a ted ??? Citovat
Qcko Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Pe.Tr: dobra otazka, co narobime ... ale jadro tam bude Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 tak ja se snazim o ceskou fotbalovou jedenactku tak snad to vyjde Citovat
pastorek Odesláno 5. červen 2011 Autor Odesláno 5. červen 2011 Totálny trapas. Na zozname účastníkov je vidieť čomu sa hovorí \"zdravé jadro\". ... aspom sa každému viacej ujde. Citovat
gedu Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 tak podle prihlasovadla nas tam moc spat nebude proč taková bída , minisraz lamete rekordy a ted ??? nechápem ale zase nemusím všetkemu rozumieť, je to smutné ale zase my si vystačíme a tý čo neprídu tak môžu banovať Citovat
Durko Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Ale chlapci ja si nesťažujem ja,pastorek ,gedu,obaf,kaper,pe.tr a ešte kopa stálic zas víkend v super spoločnosi čo viac si človek môže priať. už len aby opice boli lahké Citovat
kaper Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 este ze ja nepijem:D CHmulo jeden takto na fóre klamať:D:D:D:D:D:D Citovat
obaf Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Ten pravy sa ozval:papa v piatok si to vysvetlime. Citovat
robozv Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 chlapi a ako sa máte? :D:D preco sa pitas??? ja sa mam dobre a ty??? Citovat
gedu Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 to patrilo kaprovi a obafovi ale kaper ti to v PN vysvetlí Citovat
pastorek Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 ... ale kaper ti to v PN vysvetlí Citovat
robozv Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 pastorek co sa rehoces uz nech je piatok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.