Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
A čo im chceš maltu miešať?

Snaď nečakáš že ti niekto napíše aby si zostal doma.

to nie to ma ani nenapadlo. nechám všetko tak ved zraz je zraz treba ísť a zúčastniť sa. :papa:papa:papa:D:D:D

vsak si vies odpovedat aj sam tak naco nas zatazujes takou vecou ze ze co mas spravit :D

Odesláno
A čo im chceš maltu miešať?

Snaď nečakáš že ti niekto napíše aby si zostal doma.

to nie to ma ani nenapadlo. nechám všetko tak ved zraz je zraz treba ísť a zúčastniť sa. :papa:papa:papa:D:D:D

vsak si vies odpovedat aj sam tak naco nas zatazujes takou vecou ze ze co mas spravit :D

Chlapci povinnosť je jedna vec a hoby druhá ale aj tak je rozhodnuté doma by som len štekal po majstroch a takto si odpočiniem :D:D:D

Odesláno
Tak a teraz poradťe čo mám spraviť ja v stredu pred zrazom prídu robiť omietky a dokedy budú robiť do nedele. A ja teraz jako čo sa mám?????:(:(:(:myslim:myslim

blbá otázka blbá odpoved:

ostane nám viac piva

Odesláno

no tak ja poslušne hlasim, že v sobotu dojede opäť aj moj Tatik........inak už je aj registrovany tu na stranke pod nickom: rocker no neprispieva :D ....tak si možte písať že v sobotu pridem ja na svojom a tatik na svojom :D a len sobota od rana

Odesláno
tak podle prihlasovadla nas tam moc spat nebude :( proč taková bída , minisraz lamete rekordy a ted ???

nechápem ale zase nemusím všetkemu rozumieť, je to smutné ale zase my si vystačíme a tý čo neprídu tak môžu banovať:cool:

Odesláno

Ale chlapci ja si nesťažujem ja,pastorek ,gedu,obaf,kaper,pe.tr a ešte kopa stálic zas víkend v super spoločnosi čo viac si človek môže priať. už len aby opice boli lahké

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...